Ne punojmë me magazina ushqimore në të gjithë qarkun Galveston për t'i ndihmuar ata të bëjnë zgjedhjen e shëndetshme zgjedhjen e lehtë për klientët e tyre! A e dini se fqinjët tanë të pasigurt në ushqim janë në një rrezik shumë më të lartë të sëmundjeve kronike? Ne mund t'i ndihmojmë ata të krijojnë një themel më të fortë duke rritur aksesin e tyre në ushqime ushqyese duke marrë parasysh edhe nevojat e tyre.

Shihni më shumë informacion në lidhje me sëmundjet kronike dhe pasigurinë ushqimore në politikën dhe qëllimet tona të departamentit këtu (klikoni këtu).

 

Shikoni videon tonë të shkurtër promovuese se si i mbështesim qilarët partnere në projektin më poshtë! (vendos videon poshtë)


Ne kemi partnerë në të gjithë qarkun!

Bashkëpunimi me qilarët e zonave të tjera është një përfitim i programit!

 

Këtu janë partnerët tanë aktualë të Shëndetit në Pantry: 

  • Banka e Ushqimit të Qarkut Galveston Zgjedhja e Klientit Pantry - Texas City
  • Ministritë Ndërfetare të Kujdesit Pantry - League City
  • Ushtria e Shpëtimit - Galveston
  • MI Lewis Shërbimet Sociale - Dickinson
  • Bamirësitë katolike - Galveston

 

Përfitimet e partneritetit tonë përfshijnë planifikimin, mbështetjen, idetë dhe financimin për të ndihmuar klientët tuaj të bëjnë zgjedhjen e shëndetshme zgjedhjen e lehtë. Ne gjithashtu punojmë për t'u rritur ushqime për të nxitur , shumëllojshmëri ofertash dhe jepni klientëve autonominë për të zgjedhur të jetojnë më të shëndetshëm dhe për t'i pajisur ata më mirë për të ditur se si të jetojnë një mënyrë jetese më të shëndetshme

Jeni të interesuar të bëheni një partner i shëndetshëm i qilarit?
Kontakt kfreeman@galvestoncountyfoodbank.org për më shumë informacion!