A po kërkoni t'i ktheni komunitetit?

Dilni vullnetar sot për të bërë një ndryshim në jetën e fqinjëve tuaj!

Klikoni një mundësi vullnetare në listën e mësipërme për t'u regjistruar!

Keni nevojë për ndihmë? Telefononi Koordinatorin tonë Vullnetar për më shumë informacion në (409) 945-4232 ose dërgoni email në vullnetar@galvestoncountyfoodbank.org.

Pyetjet e bëra më shpesh

Shërbimi Komunitar i Urdhëruar nga Gjykata

Cilat akuza nuk pranohen?

GCFB nuk pranon krime të lidhura me drogën, vjedhjet ose krimet e dhunshme.

A ka ndonjë kufizim moshe?

Kufizimi i moshës pasqyrohet në Kërkesat Vullnetare të GCFB (11+)

Çfarë dokumentesh kërkohet?

Dokumentet origjinale nga Gjykata dhe / ose Zyrtari i Provës duhet t'i sigurohen Koordinatorit Vullnetar për të verifikuar akuzat dhe për të bërë një kopje për t'u vendosur në dosjen e personelit.

Kush të kontaktojë në lidhje me shërbimin në komunitet?

Kontaktoni Koordinatorin e Vullnetarëve përmes postës elektronike ,unterunter@galvestoncountyfoodbank.org ose telefonit 409-945-4232.

Ndonjë informacion tjetër i nevojshëm?

Të gjithë Vullnetarët e Emëruar nga Gjykata kërkohet të vijnë personalisht në zyrë për një orientim të shkurtër. Orientimi konsiston në plotësimin e Formularit të Shërbimit Komunitar, nënshkrimin e Heqjes dorë nga GCFB, krijimin e Fletës së Identifikimit dhe një trajnim se si të regjistrohesh për ndërrime.

A ka ndonjë kërkesë për kodin e veshjes?

 • Nuk ka veshje të gjera ose të gjera
 • Pa bizhuteri të varura (byzylykë sharmi, gjerdanë ose vathë të gjatë)
 • Nuk ka flip-flops, sandale apo këpucë me rrëshqitje
 • Pa këpucë pa shpinë (p.sh .: mushka)
 • Vetëm këpucë me gisht të mbyllur
 • Asnjë veshje e tejdukshme ose zbuluese
 • Vetëm këmisha me mëngë
 • Asnjë majë tankesh, majë rripi spageti ose maja pa rripa.

Vullnetarizmi në grup

Çfarë nevojitet për të planifikuar një mundësi vullnetarizmi në grup?

Plotësoni formularin e pjesëmarrjes vullnetare dhe dorëzojeni koordinatorit vullnetar për aprovim.

Formulari i pjesëmarrjes vullnetare në grup

A ka ndonjë formë tjetër të nevojshme?

Secili person me grupin duhet të plotësojë formularin e heqjes dorë nga vullnetari.

Formulari i heqjes dorë nga përgjegjësia vullnetare 

Sa njerëz konsiderohen një grup?

5 ose më shumë njerëz së bashku konsiderohen një grup.

Cila është madhësia maksimale për grupet e lejuara?

Në këtë kohë, nuk ka një madhësi maksimale të grupeve, por do të ndryshojë me disponueshmërinë e hapur. Nëse ka një grup mjaft të madh, ne do ta ndajmë grupin në grupe më të vogla për të ndihmuar në zonat me nevojë (p.sh., qilar ushqimi, klasifikim, Kid Pacz, etj.)

A ka ndonjë kërkesë për kodin e veshjes?

 • Nuk ka veshje të gjera ose të gjera
 • Pa bizhuteri të varura (byzylykë sharmi, gjerdanë ose vathë të gjatë)
 • Nuk ka flip-flops, sandale apo këpucë me rrëshqitje
 • Pa këpucë pa shpinë (p.sh .: mushka)
 • Vetëm këpucë me gisht të mbyllur
 • Asnjë veshje e tejdukshme ose zbuluese
 • Vetëm këmisha me mëngë
 • Asnjë majë tankesh, majë rripi spageti ose maja pa rripa.

A ka ndonjë kufizim moshe?

Vullnetarët duhet të jenë të paktën 11 vjeç ose më të vjetër.

Ne kërkojmë të paktën 1 të rritur / kaperon për 10 të mitur. Nga të rriturit / kapronët kërkohet të mbikëqyrin të miturit në çdo kohë.

Po nëse grupi im nuk mund të marrë pjesë në takimin tonë vullnetar?

Ju lutemi dërgoni me email koordinatorit vullnetar sa më shpejt të jetë e mundur për të liruar ato vende, në mënyrë që të tjerët të mund të paraqiten vullnetarë me ne.

Vullnetarizmi individual

A janë të mirëseardhura shëtitjet?

Po, vullnetarët e pranishëm janë të mirëpritur të martën - të enjten nga ora 9 e mëngjesit deri në 3 të pasdites dhe e premtja nga 9 e mëngjesit deri në 2 pasdite.

Ju lutemi kini kujdes që pikat tona vullnetare mbushen shpejt dhe është më mirë të planifikoni në internet.

Klikoni këtu për t'u regjistruar

A ka ndonjë kërkesë për kodin e veshjes?

 • Nuk ka veshje të gjera ose të gjera
 • Pa bizhuteri të varura (byzylykë sharmi, gjerdanë ose vathë të gjatë)
 • Nuk ka flip-flops, sandale apo këpucë me rrëshqitje
 • Pa këpucë pa shpinë (p.sh .: mushka)
 • Vetëm këpucë me gisht të mbyllur
 • Asnjë veshje e tejdukshme ose zbuluese
 • Vetëm këmisha me mëngë
 • Asnjë majë tankesh, majë rripi spageti ose maja pa rripa.

A ka ndonjë kufizim moshe?

Vullnetarët duhet të jenë të paktën 11 vjeç ose më të vjetër. Fëmijët e moshës 11 – 14 vjeç duhet të kenë një të rritur të pranishëm gjatë punës vullnetare. Fëmijët e moshës 15 – 17 vjeç duhet të kenë miratimin e prindërve/kujdestarit në formularin e heqjes dorë nga vullnetarët, por i rrituri nuk ka nevojë të jetë i pranishëm.

Formulari i heqjes dorë nga përgjegjësia vullnetare 

Mirëpresim ditët e grupit vullnetar! Ne mund të planifikojmë stafin tuaj, grupin e kishës, klubin ose organizatën tuaj sipas kërkesës. Shikoni datat e hapjes në faqen tonë të Artë dhe nëse ato nuk përputhen me orarin tuaj, na dërgoni email për të parë se çfarë mund të konfigurohet për grupin tuaj.

Ne kemi shpërndarjen e ushqimit në qilarin tonë në qytetin e Teksasit çdo të martë, të mërkurë, të enjte nga 9 e mëngjesit deri në 3 pasdite dhe të premteve nga 9 e mëngjesit deri në 12 pasdite. Zakonisht na duhen të paktën 10 vullnetarë për të ndihmuar në qilar. Nevojat tona për vullnetarë ndryshojnë shpesh, prandaj ju lutemi kontrolloni shpesh faqen tonë të Artë.

Ka vende të shtunën vullnetarësh të hapur nga ora 9 e mëngjesit deri në orën 12:20. Ju lutemi regjistrohuni paraprakisht. Na pëlqen të kemi të paktën 2 vullnetarë gjatë një fundjave. XNUMX-tënd E shtuna e çdo muaji po përgatit kutitë Homebound, të cilat shkojnë për të moshuarit dhe personat me aftësi të kufizuara që nuk mund të vijnë tek ne për shërbimet tona.

Ne kemi një nevojë mujore për këdo që dëshiron të ketë një mundësi vullnetare të qëndrueshme për të marrë kuti Homebound për të moshuarit dhe me aftësi të kufizuara në të gjithë Galveston County. Kjo është një mundësi vullnetare një herë në muaj dhe vullnetarët duhet të përfundojnë një kontroll të sfondit. Kontaktoni Kelly Boyer në Kelly@galvestoncountyfoodbank.org për më shumë informacion.

Ne ofrojmë vullnetarizëm në Island me Kolegjin Galveston - Programi Ushqim për Mendim. Këta vullnetarë duhet të kryejnë një kontroll historik pa ndonjë kosto. Kjo duhet të kompletohet 3 ditë para datës së vullnetarit. Ju lutemi kontaktoni Koordinatorin Vullnetar për formularin e kontrollit të sfondit, vullnetar@galvestoncountyfoodbank.org

Ju lutemi kontrolloni faqen tonë të Artë nga prilli deri në qershor për të ndihmuar me programin tonë të vakteve verore të fëmijëve Kidz Pacz.

Nëse guxoni të trembni, ne kemi mundësitë vullnetare të Magazinës së Përhumbur gjatë muajit Tetor. Kontaktoni Julie Morreale në Julie@Galvestoncountyfoodbank.org

Bashkohuni me ne në udhëheqjen e luftës për t'i dhënë fund urisë në Galveston County.