Klikoni në çdo qytet më poshtë për të parë burimet e disponueshme.

Baklif

Ndihma ushqimore
Ministritë e krishtera të farit
800 Grand Ave.
Bacliff, Teksas
281-339-3033
E enjte: 10:2 - XNUMX pasdite

SNAP (pulla ushqimore)
Qendra Shëndetësore e Komunitetit Bacliff
1136 Grand Avenue,
Bacliff, TX 77518
281-824-1480
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 6 e darkës

TANF / AFDC
Qendra Shëndetësore e Komunitetit Bacliff
1136 Grand Avenue,
Bacliff, TX 77518
281-824-1480
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 6 e darkës

SSI
https://www.Ssa.gov/benefits/ssi
1-800-772 1213-
(Shurdhër ose i dëgjuar) TTY 1-800-325-0778.
Zyra e Sigurimeve Shoqërore (më e afërt)
2835 Gjiri Frwy S.
League City, TX, 77573
Zyra: 1-866-299-3254
TTY: 1-800-325-0778
Fax: 1-833-902 2584-

Medicare / Medicaid
Qendra Shëndetësore e Komunitetit Bacliff
1136 Grand Avenue,
Bacliff, TX 77518
281-824-1480
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 6 e darkës
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

CHIP
Qendra Shëndetësore e Komunitetit Bacliff
1136 Grand Avenue,
Bacliff, TX 77518
281-824-1480
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 6 e darkës
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905
WIC
UTMB- League City WIC (më e afërt) 1100 Gulf Freeway Suite 108 League City, TX 281-557-9400
E hënë-e martë: nga 9 e mëngjesit - 6 e pasdites
E mërkurë-e enjte: 8 e mëngjesit - 5 pasdite
E premte: 8 e mëngjesit - 3 e pasdites
Financiar
Ministritë e krishtera të farit
800 Grand Ave.
Bacliff, Teksas
281-339-3033
E enjte: 10:2 - XNUMX pasdite

Dickinson

Ndihma ushqimore
Përhapja e besimit të gjallë
3700 Deats Rd.
Dickinson, Teksas
281-309-0799
E marta e tretë: 3 pasdite - 5 pasdite
Mund të vijë një herë në 30 ditë

Qendra e Shërbimit Social MI Lewis
215 FM 517 Dickinson, TX 281-543-2043
E martë-e Premte: 8 e mëngjesit - 12:30 pasdite

SNAP (pulla ushqimore)
Zyra e Përfitimeve të HHSC- Tanglewood
215 Tanglewood Drive Dickinson, TX - 77539
409-945-0317
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 5 e darkës

TANF / AFDC
Zyra e Përfitimeve të HHSC- Tanglewood
215 Tanglewood Drive Dickinson, TX - 77539
409-945-0317
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 5 e darkës

SSI
https://www.Ssa.gov/benefits/ssi
1-800-772 1213-
(Shurdhër ose i dëgjuar) TTY 1-800-325-0778.
Zyra e Sigurimeve Shoqërore (më e afërt)
2835 Gjiri Frwy S.
League City, TX, 77573
Zyra: 1-866-299-3254
TTY: 1-800-325-0778
Fax: 1-833-902 2584-

Medicare / Medicaid
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

CHIP
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

WIC
Klinika Dickinson
2401 St Termini,
Dickinson, TX 77539
281-337-7606
E hënë: 8 e mëngjesit - 2 pasdite
E mërkurë: 8 e mëngjesit - 7 pasdite
E enjte: 1:30 - 5 pasdite

Financiar
Qendra e Shërbimit Social MI Lewis
215 FM 517 Dickinson, TX 281-543-2043
E martë-e Premte: 8 e mëngjesit - 12:30 pasdite

Druri i miqve

Medicare / Medicaid
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

CHIP
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

WIC
WIC Shëndetësore UTMB
1100 Gulf Fwy # 108,
League City, TX 77573
281-557-9400
E hënë-e martë: nga 9 e mëngjesit - 6 e pasdites
E mërkurë-e enjte: 8 e mëngjesit - 5 pasdite
E premte: 8 e mëngjesit - 3 e pasdites

Financiar
Ministritë Ndërfetare të Kujdesit
151 N Park Ave.
League City, TX, 77573
281-332-3881
E hënë-e premte: 8:30 - 4:30 pasdite

Kisha Katolike e Mbretëreshës Mary
606 Druri i Kedrit
Friendswood, Teksas
281-482-1950
E hënë-e premte: 10 e mëngjesit - 2 e darkës

Galveston

Ndihma ushqimore

Shtëpia e Shën Vincentit
2817 Zyra Postare St.
Galveston, Teksas
409-763-8521
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 3:30 pasdite

Buka jonë e përditshme
2420 Winnie St.
Galveston, Teksas
409-765-6971
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 4 e darkës

Bamirëse Katolike Feneri i Shpresës
4700 Broadway Suite F-103
Galveston, Teksas
409-762-2064

BLOCKS Food Pantry @ New Deliverance Church
902 33rd St., Galveston, Teksas 77550
Galveston, Teksas
832-748-0168

SNAP (pulla ushqimore)
Komisioni i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore në Teksas
Rruga Rosenberg 123,
Galveston, TX 77550
409-763-0277
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 5 e darkës

Tregu i Bujqve Vetë Galveston
1315 Shën 21,
Galveston, TX 77550
832-819-1561
E diela: 9 e mëngjesit - 1 pasdite

TANF / AFDC
Komisioni i Shëndetit dhe Shërbimeve Njerëzore në Teksas
Rruga Rosenberg 123,
Galveston, TX 77550
409-763-0277
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 5 e darkës

SSI
https://www.Ssa.gov/benefits/ssi
1-800-772 1213-
(Shurdhër ose i dëgjuar) TTY 1-800-325-0778.
Zyra e Sigurimeve Shoqërore (më e afërt)
2835 Gjiri Frwy S.
League City, TX, 77573
Zyra: 1-866-299-3254
TTY: 1-800-325-0778
Fax: 1-833-902 2584-

Medicare / Medicaid
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

CHIP
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

WIC
Ishulli Galveston WIC
4700 Broadway Suite F-102 Galveston, TX - 77550 409 763-7207
E martë: 8 e mëngjesit - 7 pasdite E Enjte: 8 e mëngjesit - e Premte e Premte: 8 e mëngjesit - 2 pasdite E Shtuna e katërt e muajit: 8 e mëngjesit - 2 e pasdites

Financiar
Shtëpia e Shën Vincentit
2817 Zyra Postare St.
Galveston, Teksas
409-763-8521
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 3:30 pasdite

Qendra e Fëmijëve Inc.
4428 Ave N,
Galveston, TX 77550
409-765-5212
E hënë, e mërkurë, e premte: 8 e mëngjesit - 5 pasdite
E martë, e enjte: 8 e mëngjesit - 7

Hitchcock

Ndihma ushqimore
Ministritë e TIJ
4205 Xhekson,
Santa Fe, Teksas
409-925-4697
E hënë, e mërkurë, e shtunë: nga 9 e mëngjesit - 12:45 pasdite

SNAP (pulla ushqimore)
HHSC Benefits Office - Tanglewood (më i afërt)
215 Tanglewood Drive Dickinson, TX - 77539
409-945-0317
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 5 e darkës
https://www.yourtexasbenefits.com/Learn

TANF / AFDC
HHSC Benefits Office - Tanglewood (më i afërt)
215 Tanglewood Drive Dickinson, TX - 77539
409-945-0317
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 5 e darkës

SSI
https://www.Ssa.gov/benefits/ssi
1-800-772 1213-
(Shurdhër ose i dëgjuar) TTY 1-800-325-0778.
Zyra e Sigurimeve Shoqërore (më e afërt)
2835 Gjiri Frwy S.
League City, TX, 77573
Zyra: 1-866-299-3254
TTY: 1-800-325-0778
Fax: 1-833-902 2584-

Medicare / Medicaid
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

CHIP
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

WIC
Klinika Dickinson
2401 St Termini,
Dickinson, TX 77539
281-337-7606
E hënë: 8 e mëngjesit - 2 pasdite
E mërkurë: 8 e mëngjesit - 7 pasdite
E enjte: 1:30 - 5 pasdite
WIC Shëndetësore UTMB
1100 Gulf Fwy # 108,
League City, TX 77573
281-557-9400
E hënë-e martë: nga 9 e mëngjesit - 6 e pasdites
E mërkurë-e enjte: 8 e mëngjesit - 5 pasdite
E premte: 8 e mëngjesit - 3 e pasdites

Financiar
Qendra e Shërbimit Social MI Lewis (më e afërt)
215 FM 517 Dickinson, TX 281-543-2043
E martë-e premte: 8 e mëngjesit - 12:30

Markë

Ndihma ushqimore (më i afërt)
Banka e Ushqimit në Qarkun Galveston
624 Shën 4 i N.
Texas City, TX, 77590
409-945-4232
E martë-e enjte: nga 9 e mëngjesit - 3 e pasdites
E premte: 9 e mëngjesit - 12 e pasdites

Bamirësi Katolike
712 5th Ave Veri 
Texas City, TX, 77590
409-948-0405
E hënë - e premte: 8 e mëngjesit - 5 pasdite

SNAP (pulla ushqimore)
Shërbimet shëndetësore dhe njerëzore të Teksasit
2000 Teksas Ave # 900,
Qyteti i Teksasit, TX 77590
409-948-3481
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 5 e darkës

TANF / AFDC
Zyra e Nevojave Themelore të Texas Texas
712 5th Avenue
Texas City, Texas 77590
409-948-0405

SSI
https://www.Ssa.gov/benefits/ssi
1-800-772 1213-
(Shurdhër ose i dëgjuar) TTY 1-800-325-0778.
Zyra e Sigurimeve Shoqërore (më e afërt)
2835 Gjiri Frwy S.
League City, TX, 77573
Zyra: 1-866-299-3254
TTY: 1-800-325-0778
Fax: 1-833-902 2584-

Medicare / Medicaid
Teksas Shëndeti dhe Shërbimet Njerëzore 2000 Texas Ave #900 ,Texas City
409-945-0317
E hënë - e premte: 8 e mëngjesit - 5 pasdite
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

CHIP
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

WIC
Texas City WIC 9850-B Emmett F. Lowry Expressway Texas City, Texas 77591 409.949.3471
E hënë dhe e premte: 8 e mëngjesit - 2 pasdite
E martë dhe e enjte: 8 e mëngjesit - 7 pasdite
E mërkurë: 8 am-5 pasdite
E shtuna e dytë e muajit: 8 e mëngjesit - 2 pasdite

Shtatzënia dhe Qendra për Mbështetjen e Prindërve (Vendi i Elizabetës)
714 Ave 7th N.
Texas City, TX, 77590
409-945-2888
E martë: 11:6 - XNUMX pasdite
E mërkurë-e enjte: 10 e mëngjesit - 3 pasdite

Qendra e Mbështetjes së Shtatzënisë në Krizë
602 Shën N 6,
Qyteti i Teksasit, TX 77590
409-945-2888

Bekimet n Dyqan rishitje pazaret
507 Shën 6 i N.
Qyteti i Teksasit, 77590
409-771-9511
E mërkurë-e shtunë: nga 12 pasdite - 5 pasdite

Lidhja e Qytetit

Ndihma ushqimore
Ministritë Ndërfetare të Kujdesit
151 N Park Ave.
League City, TX, 77573
281-332-3881
E hënë-e premte: 8:30 - 4:30 pasdite

Faneri i miqve të farit
925 Shën 3
League City, TX, 77573
832-632-2466
E hënë-e shtunë: 8 e mëngjesit - 5 pasdite
E diela: 9:30 - 12 pasdite

SNAP (pulla ushqimore)
HHSC Benefits Office - Tanglewood (më i afërt)
215 Tanglewood Drive Dickinson, TX - 77539
409-945-0317
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 5 e darkës

TANF / AFDC
HHSC Benefits Office - Tanglewood (më i afërt)
215 Tanglewood Drive Dickinson, TX - 77539
409-945-0317
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 5 e darkës

SSI
https://www.Ssa.gov/benefits/ssi
1-800-772 1213-
(Shurdhër ose i dëgjuar) TTY 1-800-325-0778.

Zyra e Sigurimeve Shoqërore
2835 Gjiri Frwy S.
League City, TX, 77573
Zyra: 1-866-299-3254
TTY: 1-800-325-0778
Fax: 1-833-902 2584-

Medicare / Medicaid
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

CHIP
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

WIC
WIC Shëndetësore UTMB
1100 Gulf Fwy # 108,
League City, TX 77573
281-557-9400
E hënë-e martë: nga 9 e mëngjesit - 6 e pasdites
E mërkurë-e enjte: 8 e mëngjesit - 5 pasdite
E premte: 8 e mëngjesit - 3 e pasdites

Financiar
Ministritë Ndërfetare të Kujdesit
151 N Park Ave.
League City, TX, 77573
281-332-3881
E hënë-e premte: 8:30 - 4:30 pasdite

Santa Fe

Ndihma ushqimore
Ministritë e TIJ
4205 Xhekson,
Santa Fe, Teksas
409-925-4697
E hënë, e mërkurë, e shtunë: nga 9 e mëngjesit - 12:45 pasdite

SNAP (pulla ushqimore)
HHSC Benefits Office - Tanglewood (më i afërt)
215 Tanglewood Drive Dickinson, TX - 77539
409-945-0317
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 5 e darkës
https://www.yourtexasbenefits.com/Learn

TANF / AFDC
Zyra e Përfitimeve të HHSC- Tanglewood (më i afërt)
215 Tanglewood Drive Dickinson, TX - 77539
409-945-0317
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 5 e darkës

SSI
https://www.Ssa.gov/benefits/ssi
1-800-772 1213-
(Shurdhër ose i dëgjuar) TTY 1-800-325-0778.
Zyra e Sigurimeve Shoqërore (më e afërt)
2835 Gjiri Frwy S.
League City, TX, 77573
Zyra: 1-866-299-3254
TTY: 1-800-325-0778
Fax: 1-833-902 2584-

Medicare / Medicaid
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905
CHIP
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

WIC
Klinika Dickinson
2401 St Termini,
Dickinson, TX 77539
281-337-7606
E hënë: 8 e mëngjesit - 2 pasdite
E mërkurë: 8 e mëngjesit - 7 pasdite
E enjte: 1:30 - 5 pasdite
WIC Shëndetësore UTMB
1100 Gulf Fwy # 108,
League City, TX 77573
281-557-9400
E hënë-e martë: nga 9 e mëngjesit - 6 e pasdites
E mërkurë-e enjte: 8 e mëngjesit - 5 pasdite
E premte: 8 e mëngjesit - 3 e pasdites

Financiar
Qendra e Shërbimit Social MI Lewis (më e afërt)
215 FM 517 Dickinson, TX 281-543-2043
E martë-e Premte: 8 e mëngjesit - 12:30 pasdite

Qyteti i Teksasit

Ndihma ushqimore
Banka e Ushqimit në Qarkun Galveston
624 Shën 4 i N.
Texas City, TX, 77590
409-945-4232
E martë-e enjte: nga 9 e mëngjesit - 3 e pasdites
E premte: 9 e mëngjesit - 12 e pasdites

Bamirësi Katolike
712 5th Ave North Texas City, TX 77590 409-948-0405
E hënë - e premte: 8 e mëngjesit - 5 pasdite

SNAP (pulla ushqimore)
Shërbimet shëndetësore dhe njerëzore të Teksasit
2000 Teksas Ave # 900,
Qyteti i Teksasit, TX 77590
409-948-3481
E hënë-e premte: 8 e mëngjesit - 5 e darkës

TANF / AFDC
Zyra e Nevojave Themelore të Texas Texas
712 5th Avenue
Texas City, Texas 77590
409-948-0405

SSI
https://www.Ssa.gov/benefits/ssi
1-800-772 1213-
(Shurdhër ose i dëgjuar) TTY 1-800-325-0778.
Zyra e Sigurimeve Shoqërore (më e afërt)
2835 Gjiri Frwy S.
League City, TX, 77573
Zyra: 1-866-299-3254
TTY: 1-800-325-0778
Fax: 1-833-902 2584-

Medicare / Medicaid
Teksas Shëndeti dhe Shërbimet Njerëzore 2000 Texas Ave #900 ,Texas City
409-945-0317
E hënë - e premte: 8 e mëngjesit - 5 pasdite
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

CHIP
https://hhs.texas.gov/services/health/medicaid-chip
Telefoni i Teksasit: 1-877-541-7905

WIC
Texas City WIC 9850-B Emmett F. Lowry Expressway Texas City, Texas 77591 409-949-3471
E hënë dhe e premte: 8 e mëngjesit - 2 pasdite
E martë dhe e enjte: 8 e mëngjesit - 7 pasdite
E mërkurë: 8 am-5 pasdite
E shtuna e dytë e muajit: 8 e mëngjesit - 2 pasdite

Shtatzënia dhe Qendra për Mbështetjen e Prindërve (Vendi i Elizabetës)
714 Ave 7th N.
Texas City, TX, 77590
409-945-2888
E martë: 11:6 - XNUMX pasdite
E mërkurë-e enjte: 10 e mëngjesit - 3 pasdite

Qendra e Mbështetjes së Shtatzënisë në Krizë
602 Shën N 6,
Qyteti i Teksasit, TX 77590
409-945-2888

Dyqani i Rishitjes së Blessings n Bargains (fitoni para për të blerë artikuj)
507 Shën 6 i N.
Qyteti i Teksasit, 77590
409-771-9511
E mërkurë-e shtunë: nga 12 pasdite - 5 pasdite

Financiar
Bamirësi Katolike
712 5th Ave North Texas City, TX 77590 409-948-0405
E hënë - e premte: 8 e mëngjesit - 5 pasdite

Linja telefonike kombëtare e vetëvrasjeve: 1-800-273- BISEDA (8255)
Linja e tekstit të krizës: Dërgoni mesazhe HOME në 741741
Rinia e arratisur / e trazuar: 1-800-98-RINIA (1-800-989-6884) Telefononi ose dërgoni mesazh
Linja telefonike e dhunës në familje: 1-800-799-SAFE (7233)

Nëse ju ose familja e ngushtë keni qenë viktimë e krimit
(abuzim, trafikim, vrasje, dhunë në familje,
etj ...) Thirrni Znj. Elizabeth për 8 sesione këshillimi falas
(713-222-2525) (erobertson@innovativealternatives.org)