Mendime të Shëndetshme

Blog praktikant: Kyra Cortez
By admin / 17 maj 2024

Blog praktikant: Kyra Cortez

Përshëndetje! Emri im është Kyra Cortez dhe jam një praktikante dietike nga Dega Mjekësore e Universitetit të Teksasit....

Lexo më shumë
Këndi i Pamit: Shporta e Bukës
By admin / 11 janar 2023

Këndi i Pamit: Shporta e Bukës

Bukë/rolla/ëmbëlsirë Mirë, kështu që një udhëtim në bankën e ushqimit dhe në disa raste një kamion Mobile Food mund t'ju kthejë...

Lexo më shumë
Këndi i Pam: Lëkurë limoni
By admin / 20 dhjetor 2022

Këndi i Pam: Lëkurë limoni

Epo, kthehuni përsëri për t'ju dhënë më shumë këshilla, truket dhe ndoshta disa receta për t'ju ndihmuar në ...

Lexo më shumë
Këndi i Pam: Si të zgjerohet përdorimi i ushqimit të marrë nga GCFB
By admin / 16 dhjetor 2022

Këndi i Pam: Si të zgjerohet përdorimi i ushqimit të marrë nga GCFB

Përshëndetje. Unë jam një gjyshe 65 vjeçe. I martuar diku në jug të 45 viteve. Rritja dhe ushqyerja në pjesën më të madhe...

Lexo më shumë
By admin / 17 maj 2022

Banka Ushqimore e Qarkut Galveston merr 50,000 dollarë nga Fondacioni Morgan Stanley për të rritur zgjedhjet e ushqimit për familjet

Texas City, TX – 17 maj 2022 – Banka Ushqimore e Qarkut Galveston njoftoi sot se mori një grant prej 50,000 dollarë...

Lexo më shumë
Takoni Koordinatorin tonë Vullnetar
By admin / 14 janar 2022

Takoni Koordinatorin tonë Vullnetar

Emri im është Nadya Dennis dhe unë jam Koordinatorja Vullnetare për Bankën Ushqimore të Qarkut Galveston! Kam lindur...

Lexo më shumë
Njihuni me Navigatorin tonë të Burimeve të Komunitetit
By admin / 12 korrik 2021

Njihuni me Navigatorin tonë të Burimeve të Komunitetit

Emri im është Emmanuel Blanco dhe unë jam Navigator i Burimeve të Komunitetit për Bankën e Ushqimit Galveston County. Isha...

Lexo më shumë
Orë e verës
By admin / 30 qershor 2021

Orë e verës

Officiallyshtë zyrtarisht VERM! Fjala verë do të thotë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm. Vera për fëmijët mund të nënkuptojë ...

Lexo më shumë
Paspamja është 20/20
By admin / 2 shkurt 2021

Paspamja është 20/20

Koordinatorja e Zhvillimit Julie Morreale Hindsight është 20/20, mbetet akoma më e vërtetë pas vitit të kaluar që të gjithë e kemi përjetuar. Çfarë do të...

Lexo më shumë