Gjeni Ndihmë

Nëse ju ose dikush që njihni po kërkoni ndihmë ushqimore, përdorni hartën më poshtë për të gjetur një vendndodhje afër jush.

E rëndësishme: Ne ju inkurajojmë të kontaktoni agjencinë para vizitës për të konfirmuar orët dhe shërbimet e tyre në dispozicion. Ju lutemi shikoni kalendarin celular nën Hartë për të parë oraret dhe vendet për shpërndarjen e ushqimit celular.

Bëhuni një Agjenci Pjesëmarrëse

Klikoni butonin më poshtë për të shkarkuar aplikacionin tonë të agjencisë për t'u bërë një qilar ushqimi i ri, celular ose vend ushqimi.

Harta interaktive

Qilar ushqimi

Kid Pacz

Kamion Mobile Ushqimi

Shpërndarjet e lëvizshme të ushqimit ndodhin në vendet pritëse partnere përmes Galveston County në ditë dhe kohë të paracaktuara (shih kalendarin). Këto janë ngjarje të zakonshme ku marrësit do të regjistrohen për të marrë ushqime me shumicë. Një anëtar i familjes duhet të jetë i pranishëm për të marrë ushqim. Identifikimi ose dokumentet janë NUK kërkohet të marrë pjesë në një shpërndarje ushqimore të lëvizshme. Për pyetje, ju lutemi dërgoni email Kelly Boyer.

Regjistrimi / Check-In përfundon në vendndodhjen e faqes mobile gjatë çdo vizite.  

Për një version të printueshëm të kalendarit, ju lutemi klikoni në butonin më poshtë.