Për të bërë një donacion, ju lutemi dërgoni e-mail: Julie@galvestoncountyfoodbank.org

Klikoni në logon tonë për të shkarkuar një version me rezolucion të lartë për materialin tuaj të marketingut.

Telefoni: 409-945-4232

Klikoni këtu për opsionet e postës elektronike

 

Orët e qilarit:

624 4th Ave N., Texas City, 77590
9:3 - XNUMX pasdite (e martë-e enjte)
9:12 - XNUMX:XNUMX (e Premte)

 

Operacionet e Biznesit Bldg:

624 4th Ave N., Texas City, 77590
Orari i zyrave: 8 e mëngjesit - 4 pasdite (e hënë-e premte)

 

Ndërtesa e Shërbimeve Administrative:

213 6rd Street N., Texas City
Orari i zyrave: 8 e mëngjesit - 4 pasdite (e hënë-e premte)

Banka e Ushqimit Galveston County është regjistruar si një organizatë jofitimprurëse 501 (c) (3). Kontributet janë të zbritshme nga taksat në masën e lejuar nga ligji.

 

Banka e Ushqimit Galveston County beson në drejtimin e biznesit me ndershmërinë dhe integritetin maksimal. Shërbimet e farit lejon Bankën e Ushqimit të Qarkut Galveston të mbështesë këto parime duke vepruar si një mjet për anëtarët e komunitetit, përfshirë stafin e Bankës së Ushqimit, të paraqesin raporte, sugjerime ose ankesa konfidenciale tek një palë e tretë që ndihmon administratën e Bankës së Ushqimit të Qarkut Galveston të zgjidhë çështjet duke mbajtur profesional standardet.


Ky institucion është një ofrues i mundësive të barabarta.

 

Ju lutemi klikoni këtu për të lexuar Privatësinë e Donatorëve.