Ky vit shënon 41 vjetorin ABC13's Share Your Holiday Holiday Drive. Banka e Ushqimit Galveston County dhe ABC13 Houston do të bashkohen përsëri për të ndihmuar që sezoni i festave të jetë pak më i ndritshëm për familjet e zonës në nevojë. Gjatë kësaj periudhe të vitit, shumë familje përpiqen të vendosin ushqim në tryezë dhe fëmijët që mbështeten në vaktet e shkollës humbasin aksesin në një burim të rregullt të të ushqyerit.

 

Këtë sezon festash, ju mund të ndihmoni ata që kanë nevojë duke dhuruar bujarisht ABC13's Share Your Holidays Food Drive. Vitin e kaluar, donacionet tuaja dhanë më shumë se 160,000 vakte ushqyese për fëmijë, të rritur dhe të moshuar që kanë nevojë për ndihmë ushqimore.

 

Ngjarjet e Dhurimit të Komunitetit

E mërkurë, dhjetor 1, 2021

8am të 12pm

 

Shkolla e Mesme e Ballit

4115 Avenue O

Galveston

 

Banka e Ushqimit në Qarkun Galveston 

213 6th Rruga e Veriut

Qyteti i Teksasit

 

 

Koordinatori i Galveston SYH Robyn Bushong në 409.744.7848 ose rbush1147@aol.com

 

Koordinatorja e SYH kontinent Julie Morreale në 409.945.4232 ose Julie@galvestoncountyfoodbank.org

 

 

Bashkohuni me ne në udhëheqjen e luftës për t'i dhënë fund urisë në Galveston County

Klikoni në logon tonë për të shkarkuar një version me rezolucion të lartë për materialin tuaj të marketingut.

Dhuroni tani për "Ndani pushimet tuaja"

Pyetjet e bëra më shpesh

Ushqim SYH

Kush mund të presë një makinë ushqimore SYH?

Kushdo që dëshiron të ndihmojë në përfundimin e urisë mund të presë një ushqim gjatë Ndani pushimet tuaja. Individë, familje, grupe, klube, organizata, kisha, biznese, shkolla, etj.

 

Çfarë lloj artikujsh pranoni për ushqimin SYH?

Ne pranojmë të gjitha llojet e artikujve ushqimorë që nuk prishen dhe që janë të qëndrueshëm në raft nuk kërkojnë ftohje.

 

A pranoni artikuj jo-ushqimorë?

Po, ne gjithashtu pranojmë sende të higjienës personale si:

-letër tualeti

-peshqir letre

-sapun rrobash

-sapun banje

-shampo

-pastë dhëmbësh

-furça dhëmbësh

-pelena

-etj ...

 •  

Cilat artikuj nuk pranohen?

 • -Paketa të hapura
 • -artikujt ushqimorë shtëpiak
 • -ushqime të prishura që kërkojnë ftohje
 • -emrat me data të skaduara
 • -emrat që janë dhëmbëzuar ose dëmtuar. 

 

Cilat janë praktikat më të mira për të organizuar një makinë ushqimore?

 

 • -Caktoni një koordinator për të mbikëqyrur nxitjen e ushqimit.
 • -Zgjedhni një Qëllim për sa ushqim dëshironi të mblidhni.
 • -Zgjedhni Datat që dëshironi të ekzekutoni ushqimin tuaj.
 • -Zgjedhni vendndodhjen tuaj për mbledhjen e sendeve, zonë me trafik të lartë që janë të sigurta.
 • -Rregjistrohuni në GCFB duke kontaktuar Julie në 409.945.4232 ose  julie@galvestoncountyfoodbank.org
 • -Promovoni Makinën tuaj për të informuar të tjerët për ngjarjen tuaj përmes letrave, postës elektronike, fletushkave dhe faqes së internetit.  (sigurohuni që të përfshini logon e GCFB në çdo material marketingu)

 

Si mund ta reklamoj makinën time të ushqimit SYH?

 

Ndani makinën tuaj të ushqimit përmes mediave sociale, gazetave, buletineve, njoftimeve, fletëpalosjeve, memorandumeve, e-shpërthimeve dhe posterëve.

 

Ekziston një logo zyrtare e GCFB me rezolucion të lartë në këtë faqe e disponueshme për shkarkim. Ju lutemi përfshini logon tonë në çdo material marketingu që bëni për ngjarjen tuaj të nxitjes së ushqimit. Për më shumë këshilla për krijimin e materialeve të marketingut shkarkoni Pako Ushqimi dhe Fondi Drive.

 

Ne do të dëshironim të mbështesnim ngjarjen tuaj! Sigurohuni që të ndani fletushkat tuaja me ne, kështu që ne mund të promovojmë ngjarjen tuaj edhe në platformat tona të mediave sociale. 

 

Sigurohuni që të na etiketoni në rrjetet sociale!

Facebook / Instagram / LinkedIn - @galvestoncountyfoodbank

 

Twitter - @GalCoFoodBank

 

#GCFB

 

#galvestoncountyfoodbank

 

Publiciteti është çelësi i një drejtimi të suksesshëm! 

 

Ku ta çoj timen Dhurimi i SYH?

I gjithë donacioni mund të dorëzohet në cilindo lokacion në E mërkurë, 1 dhjetor 2021 nga ora 8 e mëngjesit deri në orën 12:XNUMX.

 

 • Shkolla e Mesme Ball - 4115 Avenue O, Galveston
 •  
 • GCFB - 213 6rd Street North, Texas City

Drejtimi i Fondit SYH

Çfarë është nxitja e fondeve?

Një ndihmë fondi është vendi ku ju mblidhni donacione monetare për t'i dhënë dhuratë bankës së ushqimit për të ndihmuar mbështetjen e shumë programeve që synojnë sigurimin e ushqimit për ata në nevojë. 

 

A është më mirë të dhurosh para sesa ushqim?

Si paraja ashtu edhe ushqimi ndihmojnë shumë në mbështetjen e misionit tonë për të udhëhequr luftën për t'i dhënë fund urisë. Me GCFB që është një anëtar i Feeding America dhe Feeding Texas, fuqia jonë e blerjes na lejon të sigurojmë 4 vakte për çdo $ 1, gjë që na jep mundësinë për të blerë më shumë ushqim sesa individët mund të shkojnë në dyqan ushqimesh.

 

Si mund të mblidhen para për makinën Share Your Holidays?

Paratë mund të mblidhen si para të gatshme, çek ose në internet duke përdorur formularin e dhurimit SYH më lart.

 

Për para të gatshme, nëse individët që japin para do të donin të merrnin një faturë të zbritshme nga taksat, ju lutemi përfshini emrin e tyre të plotë, adresën e postës, postën elektronike dhe numrin e telefonit me shumën e parave të gatshme.

 

Për kontrolle, ju lutemi bëni të pagueshme në Bankën e Ushqimit në Galveston County. Vini re emrin e organizatës / grupit tuaj në pjesën e poshtme të majtë të çekut, në mënyrë që organizata / grupi juaj të marrë kredi. 

 

Për në internet, kur dorëzoni Udhëzimin dhe Fondin tuaj të përfunduar na informoni se dëshironi të inkurajoni donacionet në internet dhe një skedë e veçantë mund të shtohet në menunë zbritëse, kështu që ngjarja juaj e drejtimit të ushqimit do të marrë kredi për dhurimin monetar në internet.

Telefoni: 409-945-4232

Klikoni këtu për opsionet e postës elektronike

 

Orët e qilarit:

624 4th Ave N., Texas City, 77590
9:3 - XNUMX pasdite (e martë-e enjte)
9:12 - XNUMX:XNUMX (e Premte)

 

Operacionet e Biznesit Bldg:

624 4th Ave N., Texas City, 77590
Orari i zyrave: 8 e mëngjesit - 4 pasdite (e hënë-e premte)

 

Shërbimet administrative:

213 6rd Street N., Texas City
Orari i zyrave: 8 e mëngjesit - 4 pasdite (e hënë-e premte)

Banka e Ushqimit Galveston County është regjistruar si një organizatë jofitimprurëse 501 (c) (3). Kontributet janë të zbritshme nga taksat në masën e lejuar nga ligji.

 

Banka e Ushqimit Galveston County beson në drejtimin e biznesit me ndershmërinë dhe integritetin maksimal. Shërbimet e farit lejon Bankën e Ushqimit të Qarkut Galveston të mbështesë këto parime duke vepruar si një mjet për anëtarët e komunitetit, përfshirë stafin e Bankës së Ushqimit, të paraqesin raporte, sugjerime ose ankesa konfidenciale tek një palë e tretë që ndihmon administratën e Bankës së Ushqimit të Qarkut Galveston të zgjidhë çështjet duke mbajtur profesional standardet.


Ky institucion është një ofrues i mundësive të barabarta.

 

Ju lutemi klikoni këtu për të lexuar Privatësinë e Donatorëve.