1 në 6 banorë të Galveston County përballen me pasiguri ushqimore çdo ditë.

JU mund të bëni ndryshimin për një fqinj në nevojë. 

Pritni një Ushqim ose Fond Drive!

Klikoni në logon tonë për të shkarkuar një version me rezolucion të lartë për materialin tuaj të marketingut

Artikull i Muajit i Food Drive

Artikujt e ardhshëm të muajit

Kontaktoni Julie Morreale në Julie@galvestoncountyfoodbank.org

Pyetje të shpeshta për Drive Drives

Kush mund të presë një makinë ushqimore?

Kushdo që dëshiron të ndihmojë në përfundimin e urisë mund të presë një ushqim. Individë, familje, grupe, klube, organizata, kisha, biznese, shkolla, etj

Çfarë lloj artikujsh pranoni për pajisjet ushqimore?

Ne pranojmë të gjitha llojet e artikujve ushqimorë që nuk prishen dhe që janë të qëndrueshëm në raft nuk kërkojnë ftohje.

Mallrat e thata si: orizi, fasulet, makaronat, drithërat, bollgur, etj…

Mallra të konservuara si supa, perime, ton, mish pule, fasule, etj

Mallrat e konservuara në treg dhe artikujt e lehtë të hapur vlerësohen shumë

A pranoni artikuj jo-ushqimorë?

Po, ne gjithashtu pranojmë sende të higjienës personale si;

 • letër higjienike
 • peshqir letre
 • sapun rrobave
 • sapun banje
 • shampo
 • pastë dhëmbësh
 • toothbrushes
 • pelena
 • etj ...

Cilat artikuj nuk pranohen?

 • Paketat e hapura
 • artikuj ushqimorë shtëpiak
 • ushqime të prishura që kërkojnë ftohje
 • artikuj me data të skaduara
 • sendet që janë të dhëmbëzuara ose të dëmtuara.

Cilat janë praktikat më të mira për të organizuar një makinë ushqimore?

 • Caktoni një koordinator për të mbikëqyrur drejtimin e ushqimit.
 • Zgjidhni një Qëllim për sa ushqim dëshironi të mblidhni.
 • Zgjidhni Datat që dëshironi të ekzekutoni makinën tuaj të ushqimit.
 • Zgjidhni Vendndodhjen Tuaj për mbledhjen e artikujve, zonë me trafik të lartë që janë të sigurta.
 • Regjistrohuni në GCFB duke paraqitur një formular të plotë të pjesëmarrjes në Ushqim dhe Fond.
 • Nxitni Diskun tuaj për të informuar të tjerët për ngjarjen tuaj përmes letrave, postës elektronike, fletushkave dhe faqes së internetit.

Si mund të filloj?

Shkarkoni paketën Ushqim dhe Fond Drive

Cilat janë disa mënyra për të drejtuar një makinë ushqimore?

Krijoni një temë:

 • Artikujt e mëngjesit: drithëra, bollgur, bare drithërash, mëngjes i menjëhershëm, përzierje petullash, etj.
 • Favoritet e fëmijëve: lëngje, gjalpë kikiriku, shufra granola, makarona & djathë, Chef Boyardee, drithëra
 • Koha e darkes: Pasta, salcë Marinara, mish të konservuar si mish pule ose ton, "Ushqime-në-një-kuti" të tilla si Tuna Helper, Betty Crocker Helper Complete Ushqimet, etj
 • Dreka e qeses kafe: Inkurajoni grupin tuaj për të sjellë një drekë në qese kafe dhe dhuroni paratë që do të kishin shpenzuar për drekën jashtë.

Bëni atë një konkurs:

Përdorni një konkurs miqësor për ta bërë grupin tuaj edhe më të motivuar për të dhënë. Krijoni ekipe midis klasave, departamenteve, grupeve, dyshemeve, etj. Për të parë se kush mbledh më shumë ushqim. Sigurohuni që "fituesit" të marrin njohje të veçantë për kontributin e tyre.

Përputhja e kompanisë:

Pyesni nëse kompania juaj mund të përputhet me dhurimin tuaj të ushqimit në Bankën e Ushqimit Galveston County duke vendosur një shumë dollarësh të dhuruar për gjysmë kile ushqimi të mbledhur. Kontaktoni Departamentin e Burimeve Njerëzore të kompanisë tuaj në lidhje me një program të përputhjes financiare.

 

Si mund ta reklamoj ushqimin tim?

Ndani makinën tuaj të ushqimit përmes mediave sociale, gazetave, buletineve, njoftimeve, fletëpalosjeve, memorandumeve, e-shpërthimeve dhe posterëve.

Ekziston një logo zyrtare e GCFB me rezolucion të lartë në këtë faqe e disponueshme për shkarkim. Ju lutemi përfshini logon tonë në çdo material marketingu që bëni për ngjarjen tuaj të nxitjes së ushqimit. Për më shumë këshilla për krijimin e materialeve të marketingut shkarkoni paketën Food & Fund Drive.

Ne do të dëshironim të mbështesnim ngjarjen tuaj! Sigurohuni që të ndani fletushkat tuaja me ne, kështu që ne mund të promovojmë ngjarjen tuaj në platformat tona të mediave sociale gjithashtu.

Sigurohuni që të na etiketoni në rrjetet sociale!

Facebook / Instagram / LinkedIn - @galvestoncountyfoodbank

Twitter - @GalCoFoodBank

#GCFB

#galvestoncountyfoodbank

Publiciteti është çelësi i një drejtimi të suksesshëm!

Ku ta çoj dhurimin tim?

Të gjithë artikujt e dhuruar pranohen në magazinën tonë kryesore që ndodhet në 624 4th Ave N, Texas City, TX. 77590. E hënë - e premte nga ora 8 deri në 3 pasdite.

A merr donacione GCFB?

Marrja e ushqimeve nga donacionet bëhet kosto ndaluese kur ne planifikojmë marrje të vogla. Ne kërkojmë që nëse sasia e ushqimit të mbledhur është më e vogël se ajo që mund të përshtatet në pjesën e pasme të një kamioni me madhësi të plotë, ju lutemi dorëzoni në magazinën tonë në 624 4th Ave N, Texas City, e hënë - e premte nga ora 8 e mëngjesit deri në 3 pasdite. (Ju lutemi telefononi para dorëzimit për të njoftuar stafin) Për donacione më të mëdha, ju lutemi kontaktoni Julie Morreale në 409-945-4232.

Pyetjet e shpeshta të Fondit Drive

Çfarë është nxitja e fondeve?

Një ndihmë fondi është vendi ku ju mblidhni donacione monetare për t'i dhënë dhuratë bankës së ushqimit për të ndihmuar mbështetjen e shumë programeve që synojnë sigurimin e ushqimit për ata në nevojë.

A është më mirë të dhurosh para sesa ushqim?

Si paraja ashtu edhe ushqimi ndihmojnë shumë në mbështetjen e misionit tonë për të udhëhequr luftën për t'i dhënë fund urisë. Me GCFB që është një anëtar i Feeding America dhe Feeding Texas, fuqia jonë e blerjes na lejon të sigurojmë 4 vakte për çdo $ 1, gjë që na jep mundësinë për të blerë më shumë ushqim sesa individët mund të shkojnë në dyqan ushqimesh.

Si mund të mblidhen para për një fond?

Paratë mund të mblidhen si para në dorë, kontrolloni ose në internet në webstie tonë, www.galvestoncountyfoodbank.org.

Për para të gatshme, nëse individët që japin para do të donin të merrnin një faturë të zbritshme nga taksat, ju lutemi përfshini emrin e tyre të plotë, adresën e postës, postën elektronike dhe numrin e telefonit me shumën e parave të gatshme.

Për kontrolle, ju lutemi bëni të pagueshme në Bankën e Ushqimit në Galveston County. Vini re emrin e organizatës / grupit tuaj në pjesën e poshtme të majtë të çekut, në mënyrë që ngjarja juaj të marrë kredi. Shikoni për shembull paketën Ushqim dhe Fond Drive.

Për në internet, kur dorëzoni Udhëzimin dhe Fondin tuaj të përfunduar na informoni se dëshironi të inkurajoni dhurimet në internet dhe një skedë e veçantë mund të shtohet në menunë zbritëse, kështu që ngjarja juaj e drejtimit të ushqimit do të marrë kredi për dhurimin monetar në internet.

Si mund të filloj një mbledhje fondesh në internet?

Easyshtë e lehtë të fillosh një mbledhje fondesh në internet duke vizituar faqen tonë të JustGiving këtu . Përshtatni faqen, vendosni një qëllim dhe më pas ndani lidhjen në faqen tuaj të mbledhjes së fondeve në internet me email ose në facebook dhe twitter për të përhapur fjalën.

Ju lutemi sigurohuni që të na etiketoni në rrjetet sociale.

Facebook / Instagram / LinkedIn - @galvestoncountyfoodbank

Twitter - @GalCoFoodBank

#GCFB

#galvestoncountyfoodbank