Misioni ynë

Duke udhëhequr luftën për t'i dhënë fund urisë në Qarkun Galveston

Qëllimi ynë

Kur një familje vendase po kalon krizë financiare ose pengesa të tjera, ushqimi është shpesh domosdoshmëria e parë që ata kërkojnë. Banka e Ushqimit e Qarkut Galveston ofron akses të lehtë në ushqimin ushqyes për popullatat e pafavorizuara ekonomikisht, nën shërbimin e popullatës së Galveston County përmes një rrjeti organizatash bamirëse pjesëmarrëse, shkollash dhe programesh të menaxhuara nga banka ushqimore të fokusuara në shërbimin e popullatave të cenueshme. Ne gjithashtu u ofrojmë këtyre individëve dhe familjeve burime përtej ushqimit, duke i lidhur me agjenci dhe shërbime të tjera që mund të ndihmojnë me nevoja të tilla si kujdesi për fëmijët, vendosja në punë, terapia familjare, kujdesi shëndetësor dhe burime të tjera që mund t'i ndihmojnë ata të rikthehen në këmbë dhe rrugën drejt rimëkëmbjes dhe/ose vetë-mjaftueshmërisë.

How To Get Përfshihuni

Bëni një donacion

Bëni një dhuratë ose regjistrim një herë për të qenë një dhurues mujor i përsëritur! Gjithçka ndihmon.

Organizoni një Ushqim

Drejtimet mund të kryhen nga çdo organizatë ose grup i përkushtuar i luftëtarëve të urisë!

Filloni një mbledhje fondesh

Krijoni një faqe të personalizueshme për mbledhjen e fondeve për të ndihmuar mbështetjen e GCFB duke përdorur JustGiving.

Vullnetar

Jepni dhuratën e kohës tuaj.

Mënyrat e përditshme për të ndihmuar

Ndihmoni në mbledhjen e fondeve duke përdorur AmazonSmile për të blerë, lidhur kartat tuaja ushqimore dhe më shumë.

Bëhuni një Agjenci Pjesmarrëse

Bëhuni një qilar ushqimi, celular ose vend ushqimi.

Keni nevojë për Ushqim Ndihmë?

Depo lëvizëse

Shikoni vendndodhjet dhe oraret e faqeve tona celular.

Gjeni një qilar

Gjeni një vendndodhje, merrni udhëzime dhe më shumë.

Burimet e Komunitetit

Shikoni informacionin e kontaktit, vendndodhjet dhe burimet e tjera të rëndësishme.

Vjetor Ngjarje

Zhvendos urinë: një sfidë e industrisë së pasurive të paluajtshme

Magazina e përhumbur. Miqësore për familjen për të gjitha moshat. Mëso më shumë.

Dëshironi të bëheni një

Vullnetar?

Pavarësisht nëse jeni një grup apo individ, ka shumë mundësi për të bërë vullnetarë. Shikoni procesin tonë të regjistrimit, FAQ dhe më shumë.

Vizioni i Blog

Blog praktikant: Kyra Cortez
By admin / 17 maj 2024

Blog praktikant: Kyra Cortez

Përshëndetje! Emri im është Kyra Cortez dhe jam një praktikante dietike nga Dega Mjekësore e Universitetit të Teksasit....

Lexo më shumë
Këndi i Pamit: Shporta e Bukës
By admin / 11 janar 2023

Këndi i Pamit: Shporta e Bukës

Bukë/rolla/ëmbëlsirë Mirë, kështu që një udhëtim në bankën e ushqimit dhe në disa raste një kamion Mobile Food mund t'ju kthejë...

Lexo më shumë
Këndi i Pam: Lëkurë limoni
By admin / 20 dhjetor 2022

Këndi i Pam: Lëkurë limoni

Epo, kthehuni përsëri për t'ju dhënë më shumë këshilla, truket dhe ndoshta disa receta për t'ju ndihmuar në ...

Lexo më shumë
Këndi i Pam: Si të zgjerohet përdorimi i ushqimit të marrë nga GCFB
By admin / 16 dhjetor 2022

Këndi i Pam: Si të zgjerohet përdorimi i ushqimit të marrë nga GCFB

Përshëndetje. Unë jam një gjyshe 65 vjeçe. I martuar diku në jug të 45 viteve. Rritja dhe ushqyerja në pjesën më të madhe...

Lexo më shumë
By admin / 17 maj 2022

Banka Ushqimore e Qarkut Galveston merr 50,000 dollarë nga Fondacioni Morgan Stanley për të rritur zgjedhjet e ushqimit për familjet

Texas City, TX – 17 maj 2022 – Banka Ushqimore e Qarkut Galveston njoftoi sot se mori një grant prej 50,000 dollarë...

Lexo më shumë
Takoni Koordinatorin tonë Vullnetar
By admin / 14 janar 2022

Takoni Koordinatorin tonë Vullnetar

Emri im është Nadya Dennis dhe unë jam Koordinatorja Vullnetare për Bankën Ushqimore të Qarkut Galveston! Kam lindur...

Lexo më shumë
Njihuni me Navigatorin tonë të Burimeve të Komunitetit
By admin / 12 korrik 2021

Njihuni me Navigatorin tonë të Burimeve të Komunitetit

Emri im është Emmanuel Blanco dhe unë jam Navigator i Burimeve të Komunitetit për Bankën e Ushqimit Galveston County. Isha...

Lexo më shumë
Orë e verës
By admin / 30 qershor 2021

Orë e verës

Officiallyshtë zyrtarisht VERM! Fjala verë do të thotë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm. Vera për fëmijët mund të nënkuptojë ...

Lexo më shumë
Paspamja është 20/20
By admin / 2 shkurt 2021

Paspamja është 20/20

Koordinatorja e Zhvillimit Julie Morreale Hindsight është 20/20, mbetet akoma më e vërtetë pas vitit të kaluar që të gjithë e kemi përjetuar. Çfarë do të...

Lexo më shumë

Ndiqni Na në Instagram

Faleminderit partnerëve dhe donatorëve tanë. Puna jonë nuk do të ishte e mundur pa ju!

Regjistrohuni për listën tonë të e-mail