"Santa Hustle" po vjen në Galveston! Kjo është një ngjarje e pabesueshme që përfiton nga Banka Ushqimore e Qarkut Galveston! Kjo ngjarje është argëtuese për të gjitha moshat! Banka Ushqimore e Qarkut Galveston synon të ketë një ndikim edhe më të madh në edukimin e urisë dhe ushqimit në Qarkun Galveston me ndihmën e vullnetarëve si ju.  

 

Bashkoju argëtimit dhe bëhu një nga "kukudhët" e Babagjyshit duke u bërë vullnetarë! Çdo "kukudh" do të marrë një Këmishë Elf, Kapelë dhe disa kujtime të mrekullueshme!!

 

Nëse dëshironi të regjistroheni për të qenë vullnetarë për këtë vit, kontaktoni Kim për më shumë informacion. (409) 945-4232 ext 2304 ose email vullnetar@galvestoncountyfoodbank.org

Telefoni: 409-945-4232

Klikoni këtu për opsionet e postës elektronike

 

Orët e qilarit:

624 4th Ave N., Texas City, 77590
9:3 - XNUMX pasdite (e martë-e enjte)
9:12 - XNUMX:XNUMX (e Premte)

 

Operacionet e Biznesit Bldg:

624 4th Ave N., Texas City, 77590
Orari i zyrave: 8 e mëngjesit - 4 pasdite (e hënë-e premte)

 

Ndërtesa e Shërbimeve Administrative:

213 6rd Street N., Texas City
Orari i zyrave: 8 e mëngjesit - 4 pasdite (e hënë-e premte)

Banka e Ushqimit Galveston County është regjistruar si një organizatë jofitimprurëse 501 (c) (3). Kontributet janë të zbritshme nga taksat në masën e lejuar nga ligji.

 

Banka e Ushqimit Galveston County beson në drejtimin e biznesit me ndershmërinë dhe integritetin maksimal. Shërbimet e farit lejon Bankën e Ushqimit të Qarkut Galveston të mbështesë këto parime duke vepruar si një mjet për anëtarët e komunitetit, përfshirë stafin e Bankës së Ushqimit, të paraqesin raporte, sugjerime ose ankesa konfidenciale tek një palë e tretë që ndihmon administratën e Bankës së Ushqimit të Qarkut Galveston të zgjidhë çështjet duke mbajtur profesional standardet.


Ky institucion është një ofrues i mundësive të barabarta.

 

Ju lutemi klikoni këtu për të lexuar Privatësinë e Donatorëve.