Ne ofrojmë edukim praktik për ushqimin dhe gatimin në klasa 4-javore, 6-javore, 8-javore ose të vetme për Pre-K përmes të moshuarve! 

Bashkohuni me ne personalisht ose online. Plotësoni formularin e mëposhtëm dhe dikush nga Departamenti ynë i Edukimit për të ushqyerit do t'ju kontaktojë për të planifikuar klasat tuaja të ardhshme! 

Ne mezi presim të punojmë me ju për ta bërë ushqimin e shëndetshëm një praktikë të zakonshme !!!! ”