Најдете помош

Ако вие или некој што го познавате дека бара помош од храна, користете ја мапата подолу за да пронајдете локација во ваша близина.

Важно: Ве охрабруваме да ја контактирате агенцијата пред да ја посетите за да ги потврдите нивните работни часови и услуги. Ве молиме, прегледајте го мобилниот календар под Карта за да ги видите времето и локациите за мобилна дистрибуција на храна.

Станете Агенција за учество

Кликнете на копчето подолу за да ја преземете нашата агенциска апликација за да станете нова остава, храна за мобилни или оброци.

Интерактивна мапа

Шпајз за храна

Кид Пач

Мобилен камион за храна

Дистрибуција на мобилна храна се случува на страниците на партнерите домаќини низ округот Галвестон во однапред утврдени денови и времиња (видете го календарот). Ова се настани низ кои се примаат примателите да се пријават за да примат најголема хранлива храна. Член на домаќинството мора да биде присутен за да прима храна. Идентификација или документи се НЕ потребно е да присуствува на мобилна дистрибуција на храна. За прашања, испратете е -пошта Кели Бојер.

Регистрацијата / Пријавувањето е завршена на локацијата на мобилната страница за време на секоја посета.  

За верзија на календарот за печатење, кликнете на копчето подолу.