Армин Кантини, Чаир
Пензиониран-деловен

Ли Скипер, Заменик претседател
Финансиски услуги на Рејмонд Jamesејмс

Кајл Мекфатриџ, Благајник
HomeTown банка 

Ендру Фултон, секретар
Консултантска група Хурон

Рик Вејд, Непосредно минато столче
Групација на недвижнини Леополд и Страхан

Боби Gal. Галван
Држава шума Народна банка

Тајлер Гарет
Тексас прва банка

Томас Ц. Херинг, III
Крогер

Треза Хигби
Книговодство на АмериПро

Марк Келнер
Тексас Јамаха, Inc.

Ејми Бет Мани
Реј даночна група

Питер Вилијамсон
Дел Папа Дистрибуирање на копродукции