Можете да направите донации во чест на некого или во спомен на него.

Погледнете го примерот подолу

За сеќавање/почест на сертификатот, ве молиме вклучете информации за примачот во делот за коментари кога донирате преку Интернет. За сертификат во печатена форма, вклучете го името на примачот и поштенската адреса. За дигитален сертификат, вклучете го името на примачот и адресата на е -пошта.

Прашања или проблеми, е-пошта Дора@galvestoncountyfoodbank.org

Индивидуални донации за храна се прифаќаат во нашиот главен магацин лоциран на 624 4th Ave N, Texas City, TX. 77590. Понеделник - петок од 8 до 3 часот.

Пикапите за храна за донации стануваат заштетни за трошоците кога закажуваме мали пикапи. Бараме доколку количината храна собрана е помала од онаа што може да се смести во задниот дел на пикапот со целосна големина, ве молиме доставете до нашиот магацин на 624 4th Аве Н, Тексас Сити, понеделник - петок од 8 до 3 часот. (Ве молиме јавете се пред породувањето за да го известите персоналот) За поголеми донации, контактирајте ја Julули Морејл на 409-945-4232.

Домаќинете диск за храна и фондови