Домаќин настан

Дали сте заинтересирани да организирате настан за собирање средства за поддршка на банка за храна во округот Галвестон? Ние ја поздравуваме секоја поддршка од целата заедница! Користејќи ги нашите веб и ресурси на социјалните медиуми, ќе помогнеме да го промовираме вашиот настан и да привлечеме што е можно повеќе внимание.

Еве неколку одлични примери за потенцијални прибирачи на средства:

  • концерти

  • Појадок / ручек / ручек / вечера

  • Дегустација на вино и храна

  • Детски фестивали

  • Забавни трчања

  • Спортските настани

  • Деловни конвенции

  • Голф турнири

  • Скара

За повеќе информации, пополнете го формуларот подолу