Здрави мисли

Запознајте го нашиот навигатор за ресурси во заедницата
By admin / 12 јули 2021 година

Запознајте го нашиот навигатор за ресурси во заедницата

Моето име е Емануел Бланко и јас сум навигатор за ресурси во заедницата за банка за храна во округот Галвестон. Јас бев...

Прочитај повеќе
Летно време
By admin / 30 јуни 2021 година

Летно време

Официјално е ЛЕТО! Зборот лето значи различни нешта за различни луѓе. За децата, летото може да значи ...

Прочитај повеќе
Гледиштето е 20/20
By admin / 2 февруари 2021 година

Гледиштето е 20/20

Координаторот за развој на Julули Мореал, Хиндсајт е 20/20, останува уште повистинито после изминатата година што сите ја доживеавме. Што би...

Прочитај повеќе