Naha anjeun milarian masihan deui ka masarakat?

Sukarelawan dinten ieu pikeun ngarobih kahirupan tatangga anjeun!

 

Léngkah pikeun ngadaptar pikeun kasempetan sukarelawan online.

1. Pencét tautan pikeun halaman SignUp.com kami di handap.

2. Pilih tanggal anu dipikaresep ku anjeun.

3. Pilih kasempetan sukwan anu anjeun hoyong ilubiung.

4. Pencét tombol green Sign Up pikeun ngadaptar. (Upami tombol abu-abu maka tempat sukarelawan éta parantos pinuh).

5. Turutan léngkah-léngkah salajengna pikeun ngalengkepan prosés pandaptaran.

Peryogi bantosan? Nelepon Koordinator Relawan kami kanggo inpormasi langkung lengkep dina (409) 945-4232 atanapi email di volunteer@galvestoncountyfoodbank.org.

Patarosan remen tanya

Pengadilan Maréntahkeun Layanan Komunitas

Biaya naon anu henteu ditampi?

GCFB henteu nampi Pakait Narkoba, Maling, atanapi Kajahatan Ganas.

Naha aya larangan umur?

Watesan umur ieu eunteung sareng Syarat Sukarelawan GCFB (11+)

Kertas naon anu diperyogikeun?

Kertas asli ti Pengadilan sareng / atanapi Petugas Percobaan kedah disayogikeun ka Koordinator Relawan pikeun verifikasi tuduhan sareng ngadamel salinan pikeun disimpen dina file personil.

Punten lengkepan formulir di handap ieu.

Pengadilan nunjuk Perjanjian Layanan Komunitas 2020

Saha anu ngahubungi perkawis jasa komunitas?

Hubungi Koordinator Relawan ku email, volunteer@galvestoncountyfoodbank.org atanapi telepon 409-945-4232.

Punten lengkepan formulir di handap ieu.

Pengadilan nunjuk Perjanjian Layanan Komunitas 2020

Aya info anu diperyogikeun?

Sadaya Relawan anu Ditunjuk Pangadilan diperyogikeun pikeun sumping ka kantor langsung pikeun orientasi anu singget. Orientasi diwangun ku ngeusian Formulir Jasa Komunitas, nandatanganan GCFB Waiver, nyiptakeun Lambaran Asup, sareng latihan ngeunaan cara daptar pikeun pergeseran.

Naha aya sarat kode pakéan?

  • Henteu pakean leupas atanapi baggy
  • Henteu aya perhiasan anu ngagantung (pinggel pesona, kalung panjang atanapi anting)
  • Teu aya sendal jepit, sendal atanapi sapatu slip-on
  • Teu nganggo sapatu backless (ex: mules)
  • Sapatu toe ditutup
  • Henteu aya pakean anu hégar atanapi ngalaan
  • Kaos bajuna waé
  • Teu aya tank top, spaghetti strap top, atanapi strapless top.

Kelompok Relawan

Naon anu diperyogikeun pikeun ngajadwalkeun kasempetan rélawan kelompok?

Lengkepan formulir partisipasi sukarelawan sareng kirimkeun ka Koordinator Relawan pikeun disahkeun.

Formulir Partisipasi Relawan Grup

Naha aya bentuk anu diperyogikeun?

Unggal jalma anu ngagaduhan kelompok kedah ngalengkepan formulir panyebaran sukarelawan.

Formulir Waiver liability Relawan 

Sabaraha jalma anu dianggap grup?

5 atanapi langkung jalmi sasarengan dianggap kelompok.

Naon ukuran maksimum pikeun kelompok anu diijinkeun?

Dina waktos ayeuna, teu aya ukuran maksimum kelompok tapi éta bakal béda-béda kalayan kasadiaan terbuka. Upami aya kelompok anu cukup ageung, urang bakal ngabagi kelompok kana kelompok anu langkung alit pikeun ngabantosan di daérah anu diperyogikeun (nyaéta pantry katuangan, asihan, Kid Pacz, jst.)

Naha aya sarat kode pakéan?

  • Henteu pakean leupas atanapi baggy
  • Henteu aya perhiasan anu ngagantung (pinggel pesona, kalung panjang atanapi anting)
  • Teu aya sendal jepit, sendal atanapi sapatu slip-on
  • Teu nganggo sapatu backless (ex: mules)
  • Sapatu toe ditutup
  • Henteu aya pakean anu hégar atanapi ngalaan
  • Kaos bajuna waé
  • Teu aya tank top, spaghetti strap top, atanapi strapless top.

Naha aya larangan umur?

Sukarelawan kedah sahenteuna yuswa 11 taun atanapi langkung.

Kami meryogikeun sahenteuna 1 déwasa / chaperone per 10 minor. Déwasa / chaperones diperyogikeun pikeun ngawas budak leutik sepanjang waktos.

Kumaha upami kelompok kuring teu tiasa ngiringan tanggal rélawan kami?

Punten emailkeun ka koordinator sukarelawan gancang-gancang pikeun ngosongkeun tempat éta, janten anu sanés tiasa janten rélawan sareng kami.

Sukarelawan Individu

Naha leumpang-wilujeng sumping?

Leres, sukarelawan walk-in wilujeng sumping dinten Salasa - Kemis 9 enjing ka 3 sonten sareng Jumaah 9 enjing ka 12 sonten.

Punten waspada yén tempat relawan kami gancang dieusian sareng langkung saé pikeun ngajadwalkeun online.

Pencét Di dieu pikeun Ngadaptarkeun

Naha aya sarat kode pakéan?

  • Henteu pakean leupas atanapi baggy
  • Henteu aya perhiasan anu ngagantung (pinggel pesona, kalung panjang atanapi anting)
  • Teu aya sendal jepit, sendal atanapi sapatu slip-on
  • Teu nganggo sapatu backless (ex: mules)
  • Sapatu toe ditutup
  • Henteu aya pakean anu hégar atanapi ngalaan
  • Kaos bajuna waé
  • Teu aya tank top, spaghetti strap top, atanapi strapless top.

Naha aya larangan umur?

Sukarelawan kedah sahenteuna yuswa 11 taun atanapi langkung. Barudak umur 11 - 14 kedah ngagaduhan anu déwasa nalika janten rélawan. Barudak umur 15-17 kedah ngagaduhan persetujuan kolot / wali dina formulir waiver sukarelawan.

Formulir Waiver Liability Relawan 

Kami ngabagéakeun dinten sukarelawan grup! Kami tiasa ngajadwalkeun staf anjeun, grup garéja, klub atanapi organisasi nalika dipénta. Pariksa tanggal kabuka dina halaman SignUp.com kami sareng upami éta henteu cocog sareng jadwal anjeun email kami pikeun ningali naon anu tiasa disiapkeun pikeun grup anjeun.

Kami ngagaduhan distribusi katuangan di pantry di tempat kami di Texas City unggal Salasa, Rebo, Kemis ti 9 enjing ka 3 sonten sareng Jumaah ti 9 enjing dugi ka 12 sonten. Kami biasana peryogi sahenteuna 10 sukarelawan pikeun ngabantosan pantry. Sukarelawan urang kedah sering robih, janten mangga parios halaman SignUp.com kami sering.

Aya tempat sukarelawan Sabtu dibuka tina jam 9 énjing ka 12 wengi. Punten daptar sateuacanna. Kami resep ngagaduhan sahanteuna 20 sukarelawan dina sabtu minggu. Anu 2nd Sabtu unggal bulan nyiapkeun kotak Homebound, anu kaluar ka lansia sareng cacat anu teu tiasa sumping ka kami pikeun jasa kami.

Kami gaduh kabutuhan bulanan pikeun saha waé anu hoyong gaduh kasempetan sukarela anu tetep pikeun nyandak kotak Homebound pikeun manula sareng cacat dina sapanjang Galveston County. Ieu mangrupikeun kasempetan sukarela sabulan sakali sareng sukarelawan kedah ngalengkepan cek tukang. Hubungi Kelly Boyer di Kelly@galvestoncountyfoodbank.org kanggo inpormasi lengkep.

Kami nawiskeun Pulo janten rélawan sareng Galveston College - Program Pangan kanggo Panginten. Sukarelawan ieu kedah ngalengkepan pamariksaan tukang tanpa biaya. Ieu kedah réngsé 3 dinten sateuacan tanggal sukarelawan. Punten kontak ka Koordinator Relawan pikeun formulir pamariksaan tukang, volunteer@galvestoncountyfoodbank.org

Mangga parios halaman SignUp.com kami April dugi Juni pikeun ngabantosan program makan usum panas barudak Kidz Pacz kami.

Upami anjeun wani ngaheureuyan, kami ngagaduhan kasempetan sukarelawan Haunted Warehouse salami bulan Oktober. Hubungi Julie Morreale di Julie@Galvestoncountyfoodbank.org

Gabung sareng kami dina mingpin perjuangan pikeun ngeureunkeun lapar di Galveston County.