The "Santa Hustle" datang ka Galveston! Ieu mangrupikeun acara anu luar biasa anu nguntungkeun pikeun Galveston County Food Bank! Acara ieu FUN pikeun ALL umur! The Galveston County Food Bank ieu dimaksudkeun pikeun nyieun hiji dampak malah leuwih badag dina lapar jeung atikan gizi di Galveston County kalayan bantuan ti sukarelawan kawas anjeun.  

 

Miluan kasenangan sareng janten salah sahiji "elves" Santa ku janten sukarelawan! Unggal "elf" bakal nampi Kaos Elf, Topi sareng sababaraha kenangan anu saé !!

 

Upami anjeun hoyong ngadaptarkeun sukarelawan pikeun taun ieu, hubungi Kim kanggo inpormasi anu langkung lengkep. (409) 945-4232 ext 2304 atanapi email volunteer@galvestoncountyfoodbank.org

Telepon: 409-945-4232

Pencét di dieu pikeun pilihan e-mail

 

Jam Pantry:

624 4th Ave N., Kota Texas, 77590
9am - 3pm (Salasa-Kemis)
9am - 12pm (Jumaah)

 

Operasi Bisnis Bldg:

624 4th Ave N., Kota Texas, 77590
Jam Kantor: 8 enjing-siang (Senen-Jumaah)

 

Gedong Jasa Administratif:

213 6th Street N., Texas Kota
Jam Kantor: 8 enjing - 4 sonten (Senen-Jumaah)

Galveston County Food Bank didaptarkeun salaku 501 (c) (3) organisasi nirlaba. Kontribusi dikurangan pajak dugi ka diijinkeun ku hukum.

 

Galveston County Food Bank percaya kana ngalaksanakeun bisnis kalayan kajujuran sareng integritas anu maksimal. Jasa Mercusuar ngamungkinkeun Bank Pangan Galveston County pikeun ngajaga prinsip-prinsip ieu ku jalan janten pakakas pikeun anggota komunitas, kalebet staf Food Bank, pikeun ngirimkeun laporan rahasia, saran, atanapi keluhan ka pihak katilu anu ngabantosan administrasi Galveston County Food Bank ngumbar masalah bari ngajaga propésional standar.


Lembaga ieu mangrupikeun panyadia kasempetan anu sami.

 

Mangga pencét di dieu pikeun maca Privasi Donor.

 

Ieu bakal tutup 20 detik