Usum panas

Usum panas

Éta sacara resmi SUMMER!

 

Kecap usum panas hartosna hal anu béda pikeun jalma anu béda.

 

 

Pikeun murangkalih usum panas meureun hartosna maén di luar sadidinten, angkat ka taman atanapi pantai, maén dina alat panyiram, piknik sareng ngadamel kerucut salju buatan sendiri.

 

 

 

 

Salaku usum panas kolot tiasa hartosna anu lengkep beda. Nalika hawa mimiti naék, maka bakal hariwang sareng hariwang. Éta tiasa hartosna tagihan listrik langit tinggi, biaya cai langkung luhur, biaya perawatan budak leutik sareng tagihan rumah tangga langkung. Kanggo sababaraha kulawarga, aksés kana tuangeun tiasa hartosna bédana antara usum panas anu bahagia sareng usum panas anu kalaparan. 

 

 

 

Musim panas henteu kedah janten waktos lapar, tapi ngeunaan 50,000 Warga Galveston County bajoang kalayan teu aman pangan.

 

Anjeun tiasa ngabantosan pastikeun kulawarga henteu tuang tanpa tuang. Sumbangan sakedik $ 1 tiasa nyayogikeun 4 hidangan.