nelepon: 409-945-4232

Pernyataan Non-Diskriminasi

Luyu sareng hukum hak sipil Federal sareng Departemen Pertanian AS (USDA) peraturan sareng kabijakan hak-hak sipil, USDA, Agénsi, kantor, sareng padamelna, sareng lembaga anu ilubiung dina atanapi ngatur program USDA dilarang diskriminasi dumasar kana ras, warna, asal nasional, agama, jinis, idéntitas gender (kalebet ungkapan gender), orientasi séksual, cacad, umur, status kakawinan, status kulawarga / kolot, panghasilan tina program bantosan umum, kapercayaan politik, atanapi bales atanapi bales kanggo kagiatan hak-hak sipil sateuacanna , dina program atanapi kagiatan naon waé anu dilakukeun atanapi dibiayaan ku USDA (henteu sadayana basa dilarapkeun pikeun sadaya program). Pangubaran sareng tenggat waktos pengajuan keluhan beda-beda dumasar kana program atanapi kajadian.

Jalma anu cacat anu meryogikeun sarana komunikasi alternatip pikeun inpormasi program (mis. Braille, print ageung, audiotape, American Sign Language, sareng sajabana) kedah ngahubungi Agénsi anu tanggung jawab atanapi Pusat TARGET USDA di (202) 720-2600(sora sareng TTY) atanapi ngahubungi USDA ngalangkungan Layanan Relay Federal di (800) 877-8339. Salaku tambahan, inpormasi program tiasa disayogikeun dina basa sanés basa Inggris.

Pikeun ngalebetkeun keluhan diskriminasi program, lengkepan Formulir Keluhan Diskriminasi Program USDA, AD-3027, dipendakan online di https://www.ascr.usda.gov/filing-program-discrimination-complaint-usda-customer.html sareng di kantor mana waé USDA atanapi nyerat serat anu ditujukeun ka USDA sareng nyayogikeun dina serat sadayana inpormasi anu dipénta dina formulir. Pikeun nyungkeun salinan formulir keluhan, nelepon (866) 632-9992. Kirimkeun formulir anjeun atanapi surat anu parantos ka USDA ku: (1) surat: Dinas Pertanian AS, Kantor Asistén Sekretaris Hak Sipil, 1400 Independence Avenue, SW, Washington, DC 20250-9410; (2) fax: (202) 690-7442; atanapi (3) email: program.intake@usda.gov. ”