Galveston County Food Bank damel mitra sareng organisasi di sapanjang komunitas urang pikeun ngabantosan kulawarga urang sareng sumberdaya anu diperyogikeun pikeun masak tuangeun anu bergizi, merenah, aman.

Kontak Staf

Candice Alfaro - Diréktur Atikan Gizi
calfaro@galvestoncountyfoodbank.org

Stephanie Bell - Pendidik Gizi
sbell@galvestoncountyfoodbank.org

Pidéo Masak

 

resep

Pencet baca langkung lengkep ihwal salah sahiji resep pikeun muka resep lengkep sareng kanyataan gizi.

Muffin Mantega Kacang

Muffin Kacang Muffins muffin mangkok mixer 1 1/4 cangkir mentega suuk 1 1/4 cangkir tipung serbaguna 3/4 cangkir rolled oats 3/4 cangkir gula beureum 1 sdm baking powder 1/2 …
Continue reading Muffin Mantega Kacang

Sayur Tacos

Veggie Tacos 1 kaleng kacang hideung low sodium 1 kaleng jagung kernel sakabeh (tanpa gula ditambahkeun) 1 bel cabe 1 sakabeh alpukat (opsional) 1/2 bawang beureum 1/4 cangkir jus jeruk nipis ...
Continue reading Sayur Tacos

Salad Kangkung Stroberi

Strawberry Bayam Salad 6 cangkir kangkung seger 2 cangkir strawberries (iris) 1/2 cangkir kacang atawa siki pilihan ((almond, walnut, siki waluh, pecan)) 1/4 cangkir bawang beureum (dicincang) 1/2 cangkir ...
Continue reading Salad Kangkung Stroberi

Salad Pasta Ayam Pesto

Pesto Chicken Pasta Salad pot masak 1 kaleng hayam dina cai 1/2 bawang bombay 1/2 cangkir saos pesto 1 cangkir dicincang tomat atawa tomat céri 1/4 cangkir minyak zaitun 1 pkg ...
Continue reading Salad Pasta Ayam Pesto

Blog Pendidikan Nutrisi

 

Intern Blog: Alexis Whellan

Hai! Nami abdi Alexis Whellan sareng kuring murid taun kaopat MD / MPH di UTMB di Galveston. Kuring ngalamar program karésidénan Kedokteran Internal ayeuna sareng réngsé…
Continue reading Intern Blog: Alexis Whellan

Komunitas UTMB- Blog Intern

Halo! Nami abdi Danielle Bennetsen, sareng kuring mangrupikeun intern dietetik di Universitas Texas Medical Branch (UTMB). Kuring ngagaduhan kasempetan pikeun ngalengkepan rotasi komunitas kuring di…
Continue reading Komunitas UTMB- Blog Intern

Dietetic Intern: Sarah Bigham

Halo! ? Nami abdi Sarah Bigham, sareng abdi mangrupikeun intern dietetik di Universitas Texas Médis Cabang (UTMB). Kuring sumping ka Galveston County Food Bank pikeun…
Continue reading Dietetic Intern: Sarah Bigham

Intern Blog: Abby Zarate

Nami abdi Abby Zarate, sareng kuring mangrupikeun intern dietetik Universitas Texas Medical Branch (UTMB). Kuring sumping ka Galveston Country Food Bank pikeun rotasi komunitas kuring. abdi…
Continue reading Intern Blog: Abby Zarate

Dietetic Intern Blog

Hai! Nami abdi Allison, sareng kuring mangrupikeun intern dietetik ti Universitas Houston. Kuring ngagaduhan kasempetan anu saé pikeun magang di Galveston County Food Bank. abdi…
Continue reading Dietetic Intern Blog

Intern: Trang Nguyen

Nami abdi Trang Nguyen sareng abdi UTMB saurang intern dietetik anu muter di Galveston County Food Bank (GCFB). Kuring magang di GCFB salila opat minggu ti Oktober nepi ka Nopémber ...
Continue reading Intern: Trang Nguyen

Blog Intern: Nicole

Hai sadayana! Nami abdi Nicole sareng abdi mangrupikeun intern dietetik ayeuna di Galveston County Food Bank. Sateuacan ngamimitian rotasi kuring di dieu, kuring panginten yén sadaya…
Continue reading Blog Intern: Nicole

Blog Intern: Biyun Qu

Nami abdi Biyun Qu, sareng abdi mangrupikeun intern dietetik di Bank Pangan Galveston County. Di Bank Pangan, urang gaduh sababaraha proyék anu aya pikeun digarap,…
Continue reading Blog Intern: Biyun Qu

Hérbal Infographics

Kami nembe tiasa melak kebon ramuan leutik di bank dahareun. Mangga ngarasakeun infographics kami geus dijieun ngeunaan bumbu nu urang melak tur miharep ...
Continue reading Hérbal Infographics

Naon ari "Makanan olahan"?

Istilah "pangan olahan" dialungkeun di ampir unggal artikel kaséhatan sareng blog dahareun anu anjeun tiasa mendakan. Henteu bohong yén seuseueurna katuangan anu aya di toko sembako…
Continue reading Naon ari "Makanan olahan"?

Prinsip Kaséhatan pikeun Warga Senior

Urang museurkeun pisan kana kaséhatan pikeun murangkalih tapi teu salawasna cukup ngobrol ngeunaan kaséhatan pikeun warga senior. Topik ieu penting pisan sareng kaséhatan pikeun murangkalih. …
Continue reading Prinsip Kaséhatan pikeun Warga Senior

Pitunjuk Kaséhatan Barudak

Lamun ngarasa ditantang ku pamikiran ngeunaan diet healthier pikeun anak anjeun, anjeun moal nyalira. Ieu mangrupikeun titik setrés pikeun seueur sepuh tapi hayu urang…
Continue reading Pitunjuk Kaséhatan Barudak

Dahar Sehat dina Lalampahan

Dahar Sehat dina Perjalanan Salah sahiji keluhan utama anu urang ngadangu ngeunaan tuangeun nalika jalan-jalan nyaéta yén éta henteu séhat; Éta meureun leres, tapi aya anu séhat ...
Continue reading Dahar Sehat dina Lalampahan

Kengingkeun Hasil Kalolobaan Produksi anjeun di Cinyusu

Musim semi aya dina hawa, sareng anjeun terang naon hartosna, buah seger sareng sayuran! Upami anjeun gaduh anggaran, ayeuna waktosna mésér produk musiman. Mangga …
Continue reading Kengingkeun Hasil Kalolobaan Produksi anjeun di Cinyusu

Mésér "Séhat" dina Anggaran SNAP

Dina 2017, The USDA ngalaporkeun yén dua pameseran paling luhur pangguna SNAP nyaéta susu sareng inuman lemes. Laporan éta ogé kalebet $0.40 tina unggal dolar SNAP…
Continue reading Mésér "Séhat" dina Anggaran SNAP

Minggu kurang gizi

Kami gawé bareng sareng UTMB minggu ieu sareng ngagungkeun minggu kurang gizi. Naon kahayang téh kurang gizi? Numutkeun kana Organisasi Kaséhatan Dunia "Malnutrition nujul kana kakurangan, kaleuwihan atanapi teu saimbangna dina ...
Continue reading Minggu kurang gizi

Bulan Nutrisi Nasional

Maret nyaéta Bulan Gizi Nasional sareng kami ngagungkeun! Kami bungah pisan anjeun aya di dieu! Bulan Gizi Nasional mangrupikeun bulan anu disisihkeun pikeun nganjang deui sareng émut naha milih anu langkung séhat…
Continue reading Bulan Nutrisi Nasional

Anu Saé, Anu Goréng, Goréng Gula

Ieu Poé Valentines! Hiji dinten dipak pinuh ku permen jeung dipanggang, sarta kahayang pikeun dahar eta nepi ka eusi haté anjeun! Maksad abdi, naha henteu? Éta dipasarkan salaku…
Continue reading Anu Saé, Anu Goréng, Goréng Gula

Gizi dina Anggaran

Nutrisi anu saé mangrupikeun bagian anu penting pikeun hirup séhat sareng bahagia. Nutrisi anu saé ngamungkinkeun anjeun ngagaduhan awak anu séhat, anu salajengna ngamungkinkeun anjeun: ngajantenkeun…
Continue reading Gizi dina Anggaran

Kami untung nyauran Galveston County Home

Anu ngabédakeun kabupaten urang nyaéta jalma-jalmana: béréhan, bageur, sareng salawasna daék ngabantosan tatanggana. Éta sababna urang resep cicing di dieu. Hanjakal seueur tatangga urang…
Continue reading Kami untung nyauran Galveston County Home

Gizi dina Bahasa Kuring

 

Vérsi Cina

的 餐盘

教育 講義