nelepon: 409-945-4232

Sajarah kami

Pendiri Mark Davis sareng Bill Ritter ngamimitian Gleanings From The Harvest for Galveston di 2003 salaku organisasi panarima sareng distribusi anu beroperasi ti kantor tukang garéja Pulo Galveston. Kalayan tujuan jangka panjang pikeun ngawangun bank katuangan negeri, organisasi ngora ngalihkeun operasina di Juni 2004 ka fasilitas anu langkung ageung. Nalika masih di Pulo Jawa, lokasi anu anyar ngamungkinkeun rohangan pikeun nampi sareng nyimpen seueur bahan kaléng, garing, seger sareng beku, barang-barang kabersihan diri, sareng bebersih beberesih anu disumbangkeun langsung ti pabrikan tuang, tukang bahan sareng lokal. Salajengna, jumlah produk anu tiasa dikelola sayogi pikeun disalurkeun ngalangkungan jaringan organisasi mitra kolaborasi anu ngalayanan warga pulau anu berjuang sareng kaayaan teu aman pangan.

Permintaan pikeun katuangan mimiti tumpah ka daratan, sareng janten jelas yén visi pendiri naék nalika jasa gancang ngaleungitkeun wates fasilitas pulau na. Nalika organisasi dina tahap awal milarian lokasi anu langkung terpusat pikeun langkung mempermudah panyebaran katuangan di kabupaten, Hurricane Ike nyerang. Sanaos musibat alam pikeun jalma sareng harta banda, pamulihan tina badai nyayogikeun aksés organisasi kana dolar féderal anu dirancang pikeun ngabantosan organisasi anu ngalayanan padumuk anu langsung dirugikeun ku badai. Hal ieu ngamungkinkeun organisasi ngalih di 2010 operasi gudang na ti pulau kana fasilitas anu langkung ageung sareng langkung terpusat di Kota Texas sareng ngadopsi nami Galveston County Food Bank.

Misi urang

Narékahan pikeun minuhan misi na "pikeun mingpin gelut pikeun ngeureunkeun lapar di Galveston County", Galveston County Food Bank bakti jasa-jasa na pikeun nyayogikeun aksés gampang kadaharan nutrisi pikeun sakitar 53,000 warga di Galveston County anu nyanghareupan kerawanan pangan kalebet barudak anu kurang mampu sareng warga sepuh , jalmi-jalmi cacat, anu teu gaduh bumi, anu miskin damel sareng anu sanés anu peryogi.

 

Tujuan Tujuan Organisasi

  • Ngabubarkeun kerawanan pangan di Galveston County
  • Bantuan pikeun ngirangan obesitas di kalangan warga berpenghasilan rendah
  • Maénkeun peran anu teu kapisah dina ngabantosan padumukan anu mampu awak dina ngahontal swasembada
  • Puterkeun peran anu teu kapisah pikeun ngabantosan padumuk anu teu tiasa damel dina hirup gaya hirup anu séhat sareng aman

Jasa sareng Prestasi

Ngaliwatan jaringan langkung ti 80 agénsi kolaborasi, sakola sareng situs host seluler, Bank Pangan nyebarkeun langkung tina 500,000 pon katuangan bulanan kanggo disalabarkeun ngalangkungan pantri, dapur sup, saung sareng réncang nirlaba sanés anu damel babarengan pikeun ngalayanan individu sareng kulawarga anu berjuang lapar. Salaku tambahan, organisasi fokus kana ngirangan kalaparan diantara populasi anu rentan ngalangkungan mitra jaringanna sareng program anu dikelola bank pangan sapertos kieu:

  • Distribusi Pangan Handphone nyandak seueur produk seger ngalangkungan traktor / gandeng sélulér kana lingkungan masing-masing mingguan, ngaladénan dugi ka 700 individu per beban treuk
  • Homebound Nutritional Outreach nyayogikeun buleud tuangeun bulanan pikeun manula atanapi jalmi-jalmi cacat anu teu ngagaduhan artos atanapi kaséhatan pikeun nganjang ka pantry atanapi héndsét
  • sareng Children's Nutritional Outreach nyayogikeun katuangan akhir minggu ngalangkungan Backpack Budies salami taun sakola sareng mingguan Kidz Pacz dina usum panas.