nelepon: 409-945-4232

Barudak pikeun Kidz

FAQ urang

Kids for Kidz food drive ngabantuan pikeun memberdayakeun murangkalih sagala umur pikeun ngabantosan barudak sanés di komunitasna. Dibandingkeun sareng drive kadaharan umum, kami nyungkeun barang-barang khusus murangkalih khusus kanggo dikumpulkeun pikeun ngadukung program tuangeun usum panas Kidz Pacz kami.

Barang sumbangan dahareun ayeuna pikeun 2021 nyaéta Mac & Opak cangkir microwavable. (merek naon) 

Saha waé barudak anu janten bagian tina kelas sakola, klub, grup atanapi organisasi tiasa ilubiung dina kadorong makanan Kids for Kidz. 

Murid anu peryogi jam sukarelawan pikeun sakola, grup, klub atanapi organisasi na tiasa kéngingkeun jam jasa sukarelawan ku sumbangan. 

Opat 4-bungkus cangkir Mac & kéju = 1 jam jasa sukarela

16 cangkir Mac & Opak masing-masing = 1 jam jasa sukarela

Henteu pikeun pangadilan maréntahkeun jasa sukarelawan.

Anjeun tiasa ngadaptar pikeun ilubiung ku ngalengkepan formulir pendaptaran dina Barudak kanggo Kidz Food Drive Packet

Sumbangan ditampi di Gedong Admin GCFB, 213 6th St N, Texas City 77590 (jalan parkir tempatna di tempat ka 3 Ave N), Senén - Jumaah 8 enjing ka 3 sonten. Punten telepon sateuacan dikantunkeun pikeun ngabéjaan staf.