Upami anjeun atanapi batur anjeun terang anu nyungkeun bantosan katuangan, anggo peta di handap pikeun milarian lokasi caket anjeun.

Penting: Kami ajak anjeun ngahubungi agénsi sateuacan sumping pikeun ngonfirmasi jam sareng jasa na sayogi. Mangga tingali kalénder sélulér handapeun Peta pikeun ningali waktos sareng lokasi pikeun sebaran katuangan mobile.

Contoh Surat Proksi

Upami anjeun hoyong nunjuk jalma sanés pikeun nyandak tuangeun atas nama anjeun, aranjeunna kedah nampilkeun surat proksi. Klik di dieu pikeun ngundeur conto surat proxy.

Pedoman Eligibility TEFAP

Pikeun minuhan sarat pikeun bantuan pangan rumah tangga kudu minuhan tungtunan eligibility.

Peta Interaktif

Pantry Dahareun

Kidz Pacz

Treuk Dahareun Mobile

Sebaran pangan seluler lumangsung di situs host pasangan ngalangkungan Galveston County dina dinten sareng waktos anu parantos ditangtoskeun (mangga tingali kalénderna). Ieu mangrupikeun acara drive-through dimana panarima bakal ngadaptar pikeun nampi seueur pangan bergizi. Anggota rumah tangga kedah sumping pikeun nampi tuangeun. Idéntifikasi atanapi dokumén nyaéta NOT diwajibkeun ngiringan distribusi kadaharan hapé. Kanggo patarosan, punten email Cyrena Hileman.

Pendaptaran / Cék-In réngsé dina lokasi situs sélulér salami unggal kunjungan.  

Kanggo vérsi kalénder anu tiasa dicetak, mangga pencét tombol di handap ieu.

Ngaliwatan program Kidz Pacz kami nawiskeun siap santap, bungkusan dahareun ramah-nak ka barudak layak pikeun 10 minggu salila bulan usum panas. Milarian situs anu caket sareng anjeun dina flier atanapi peta interaktif di luhur. Pamilon ngan ukur tiasa ngadaptar di hiji lokasi salami program. Pendaptaran lengkep di lokasi situs. 

2023 Lokasi Situs Host