[Google penerjemah]

nelepon: 409-945-4232

Milarian Pitulung

Upami anjeun atanapi batur anjeun terang anu nyungkeun bantosan katuangan, anggo peta di handap pikeun milarian lokasi caket anjeun.

 

Penting: Kami ajak anjeun ngahubungi agénsi sateuacan sumping pikeun ngonfirmasi jam sareng jasa na sayogi. Mangga tingali kalénder sélulér handapeun Peta pikeun ningali waktos sareng lokasi pikeun sebaran katuangan mobile.

Konci Peta

Pantry Dahareun

Kidz Pacz

Sebaran Pangan Mobile

Sebaran pangan seluler lumangsung di situs host pasangan ngalangkungan Galveston County dina dinten sareng waktos anu parantos ditangtoskeun (mangga tingali kalénderna). Ieu mangrupikeun acara drive-through dimana panarima bakal ngadaptar pikeun nampi seueur pangan bergizi. Anggota rumah tangga kedah sumping pikeun nampi tuangeun. Idéntifikasi atanapi dokumén nyaéta NOT diwajibkeun ngiringan distribusi kadaharan hapé. Pikeun patarosan, mangga surélék Kelly Boyer.
 
Pendaptaran / Cék-In réngsé dina lokasi situs sélulér salami unggal kunjungan.  

 

Kanggo vérsi kalénder anu tiasa dicetak, mangga pencét tombol di handap ieu.


Hatur nuhun ka mitra sareng donatur urang.

Pagawean kami moal tiasa dilakukeun tanpa anjeun!