nelepon: 409-945-4232

Kasempetan Sukarelawan

Dumasar kana pitunjuk CDC énggal ngeunaan épéktipitas vaksin, mimiti Bisa 21, 2021, kami ngarobih kabijakan kami ngeunaan masker sareng panutup.

Kami bakal ngantep staf, sukarelawan sareng tamu anu divaksinasi pinuh pikeun lebet kana fasilitas kami tanpa masker atanapi panutup.

Jalma dianggap divaksinasi pinuh 2 minggu saatos dosis kadua dina séri 2 dosis, atanapi 2 minggu saatos vaksin dosis tunggal.

Naha anjeun milarian masihan deui ka masarakat?
Sukarelawan dinten ieu pikeun ngarobih kahirupan tatangga anjeun!

Léngkah pikeun ngadaptar pikeun kasempetan sukarelawan online.

1. Pencét tautan pikeun halaman SignUp.com kami di handap.

2. Pilih tanggal anu dipikaresep ku anjeun.

3. Pilih kasempetan sukwan anu anjeun hoyong ilubiung. 

4. Pencét tombol green Sign Up pikeun ngadaptar. (Upami tombol abu-abu maka tempat sukarelawan éta parantos pinuh). 

5. Turutan léngkah-léngkah salajengna pikeun ngalengkepan prosés pandaptaran.

Klik IEUH pikeun aksés ka kami Kaca SignUp.com.

Peryogi bantosan? Nelepon Koordinator Relawan kami kanggo inpormasi langkung lengkep dina (409) 945-4232 atanapi email di volunteer@galvestoncountyfoodbank.org.

Tingali FAQs ku ngaklik dieu: Patarosan Relawan Anu sering Ditaroskeun

Unduh formulir ieu upami anjeun resep pikeun rélawan sareng kami:  Formulir Waiver Liability Relawan

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kami ngabagéakeun dinten sukarelawan grup! Kami tiasa ngajadwalkeun staf anjeun, grup garéja, klub atanapi organisasi nalika dipénta. Pariksa tanggal kabuka dina halaman SignUp.com kami sareng upami aranjeunna henteu cocog sareng jadwal anjeun email kami pikeun ningali naon anu tiasa disiapkeun pikeun grup anjeun.

Unduh formulir ieu upami anjeun resep dina dinten sukarelawan grup: Formulir Partisipasi Relawan

Kami ngagaduhan distribusi katuangan di pantry di tempat kami di Texas City unggal Salasa, Rebo, Kemis ti 9 enjing ka 3 sonten sareng Jumaah ti 9 enjing dugi ka 12 sonten. Kami biasana peryogi sahenteuna 10 sukarelawan pikeun ngabantosan pantry. Sukarelawan urang kedah sering robih, janten mangga parios halaman SignUp.com kami sering.

Aya tempat sukarelawan Sabtu dibuka tina jam 9 énjing ka 12 wengi. Punten daptar sateuacanna. Kami resep ngagaduhan sahanteuna 20 sukarelawan dina sabtu minggu. Anu 2nd Sabtu unggal bulan nyiapkeun kotak Homebound, anu kaluar ka lansia sareng cacat anu teu tiasa sumping ka kami pikeun jasa kami.

Kami gaduh kabutuhan bulanan pikeun saha waé anu hoyong gaduh kasempetan sukarela anu tetep pikeun nyandak kotak Homebound pikeun manula sareng cacat dina sapanjang Galveston County. Ieu mangrupikeun kasempetan sukarela sabulan sakali sareng sukarelawan kedah ngalengkepan cek tukang. Hubungi Kelly Boyer di Kelly@galvestoncountyfoodbank.org kanggo inpormasi lengkep.

Kami nawiskeun Pulo janten rélawan sareng Galveston College - Program Pangan kanggo Panginten. Sukarelawan ieu kedah ngalengkepan pamariksaan tukang tanpa biaya. Ieu kedah réngsé 3 dinten sateuacan tanggal sukarelawan. Punten kontak ka Koordinator Relawan pikeun formulir pamariksaan tukang, volunteer@galvestoncountyfoodbank.org

Mangga parios halaman SingUp.com kami April dugi Juni pikeun ngabantosan program makan usum panas barudak Kidz Pacz kami.

Upami anjeun wani ngaheureuyan, kami ngagaduhan kasempetan sukarelawan Haunted Warehouse salami bulan Oktober. Hubungi Julie Morreale di Julie@Galvestoncountyfoodbank.org

 

Gabung sareng kami dina mingpin perjuangan pikeun ngeureunkeun lapar di Galveston County.

Patarosan remen tanya

Pengadilan Maréntahkeun Layanan Komunitas

GCFB henteu nampi Pakait Narkoba, Maling, atanapi Kajahatan Ganas.

Watesan umur ieu eunteung sareng Syarat Sukarelawan GCFB (11+)

Kertas asli ti Pengadilan sareng / atanapi Petugas Percobaan kedah disayogikeun ka Koordinator Relawan pikeun verifikasi tuduhan sareng ngadamel salinan pikeun disimpen dina file personil.

Punten lengkepan formulir di handap ieu.

Pengadilan nunjuk Perjanjian Layanan Komunitas 2020

Hubungi Koordinator Relawan ku email, volunteer@galvestoncountyfoodbank.org atanapi telepon 409-945-4232.

Sadaya Relawan anu Ditunjuk Pangadilan diperyogikeun pikeun sumping ka kantor langsung pikeun orientasi anu singget. Orientasi diwangun ku ngeusian Formulir Jasa Komunitas, nandatanganan GCFB Waiver, nyiptakeun Lambaran Asup, sareng latihan ngeunaan cara daptar pikeun pergeseran.

  • Henteu pakean leupas atanapi baggy
  • Henteu aya perhiasan anu ngagantung (pinggel pesona, kalung panjang atanapi anting)
  • Teu aya sendal jepit, sendal atanapi sapatu slip-on
  • Teu nganggo sapatu backless (ex: mules)
  • Sapatu toe ditutup
  • Henteu aya pakean anu hégar atanapi ngalaan
  • Kaos bajuna waé 
  • Teu aya tank top, spaghetti strap top, atanapi strapless top.

Kelompok Relawan

Lengkepan formulir partisipasi sukarelawan sareng kirimkeun ka Koordinator Relawan pikeun disahkeun.

Formulir Partisipasi Relawan Grup

Unggal jalma anu ngagaduhan kelompok kedah ngalengkepan formulir panyebaran sukarelawan.

Formulir Waiver liability Relawan 

5 atanapi langkung jalmi sasarengan dianggap kelompok. 

Dina waktos ayeuna, teu aya ukuran maksimum kelompok tapi éta bakal béda-béda kalayan kasadiaan terbuka. Upami aya kelompok anu cukup ageung, urang bakal ngabagi kelompok kana kelompok anu langkung alit pikeun ngabantosan di daérah anu diperyogikeun (nyaéta pantry katuangan, asihan, Kid Pacz, jst.)

  • Henteu pakean leupas atanapi baggy
  • Henteu aya perhiasan anu ngagantung (pinggel pesona, kalung panjang atanapi anting)
  • Teu aya sendal jepit, sendal atanapi sapatu slip-on
  • Teu nganggo sapatu backless (ex: mules)
  • Sapatu toe ditutup
  • Henteu aya pakean anu hégar atanapi ngalaan
  • Kaos bajuna waé 
  • Teu aya tank top, spaghetti strap top, atanapi strapless top.

Sukarelawan kedah sahenteuna yuswa 11 taun atanapi langkung. 

Kami meryogikeun sahenteuna 1 déwasa / chaperone per 10 minor. Déwasa / chaperones diperyogikeun pikeun ngawas budak leutik sepanjang waktos.

Punten emailkeun ka koordinator sukarelawan gancang-gancang pikeun ngosongkeun tempat éta, janten anu sanés tiasa janten rélawan sareng kami.

Sukarelawan Individu

  • Henteu pakean leupas atanapi baggy
  • Henteu aya perhiasan anu ngagantung (pinggel pesona, kalung panjang atanapi anting)
  • Teu aya sendal jepit, sendal atanapi sapatu slip-on
  • Teu nganggo sapatu backless (ex: mules)
  • Sapatu toe ditutup
  • Henteu aya pakean anu hégar atanapi ngalaan
  • Kaos bajuna waé 
  • Teu aya tank top, spaghetti strap top, atanapi strapless top.

Sukarelawan kedah sahenteuna yuswa 11 taun atanapi langkung. Barudak umur 11 - 14 kedah ngagaduhan anu déwasa nalika janten rélawan. Barudak umur 15-17 kedah ngagaduhan persetujuan kolot / wali dina formulir waiver sukarelawan. 

Leres, sukarelawan walk-in wilujeng sumping dinten Salasa - Kemis 9 enjing ka 3 sonten sareng Jumaah 9 enjing ka 12 sonten. 

Punten waspada yén tempat relawan kami gancang dieusian sareng langkung saé pikeun ngajadwalkeun online. 

Pencét Di dieu pikeun Ngadaptarkeun

Masing-masing jalma kedah ngalengkepan formulir panolakan sukarelawan. 

Formulir Waiver Liability Relawan