loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

  • acara ieu kaliwat.

Poé Fundraising Panda Express

30 Juli @ 10:30 énjing - 9: 00 pm

Masihan deui teu pernah gampang atanapi langkung enak!

Dine In or Take Out di Panda Express Store # 1244 di League City sareng 20% ​​tina pameseran anjeun bakal disumbangkeun ka GCFB !!

Di toko: flyer digital kedah ditingalikeun nalika mesen di réstoran atanapi drive-thru.

Online: lebetkeun 325316 dina kotak kode promo salami Checkout online dina mesen.pandaexpress.com atanapi aplikasi Panda. Pesenan kedah disimpen dina dinten acara.

 

rincian

Kaping:
Juli 30
waktos:
10: 30 am - 9: 00 pm

tempat

Panda Express League City
153 N Egret Bay Blvd
Liga Kota,
+ Google Peta