[Google penerjemah]

nelepon: 409-945-4232

loading Kajadian

Kajadian upcoming

Acara Milarian sarta pintonan Napigasi

Acara pintonan Napigasi

Juli 2021

Poé Fundraising Panda Express

30 Juli @ 10:30 énjing - 9: 00 pm
Panda Express League City, 153 N Egret Bay Blvd
Liga Kota,
+ Google Peta

Masihan deui teu pernah gampang atanapi langkung enak! Dine In or Take Out di Panda Express Store # 1244 di League City sareng 20% ​​tina pameseran anjeun bakal disumbangkeun ka GCFB !! Di toko: flyer digital kedah ditingalikeun iraha Maca deui…

Panggihan leuwih »

Agustus 2021

Acara Pizza Fundraise Acara

10 Agustus @ 10:30 - 10: 00 pm
MOD Pizza - Texas City, 3402 Palmer Hwy
Texas Kota, TX 77590 Amérika Sarikat
+ Google Peta

Bantosan angkatkeun sababaraha adonan kanggo Galveston County Food Bank ku tuang di lokasi MOD Pizza Texas City dinten Salasa, 10 Agustus! Téjakeun brosur nalika nempatkeun pesen anjeun sareng MOD bakal nyumbang 20% ​​tagihan anjeun pikeun ngadukung Maca deui…

Panggihan leuwih »

Poé Roh Gringo

17 Agustus @ 10:30 - 9: 00 pm
Rumah Makan Méksiko Gringo, 10200 EF Lowery Expwy
Texas Kota, 77590
+ Google Peta

Masihan deui gampang sareng nikmat! Didatangan réstoran Méksiko Gringo di Texas City dinten Salasa, 17 Agustus sareng Gringo urang bakal nyumbang 20% ​​tina tagihan akhir anjeun ka Galveston County Food Bank. Téjakeun brosur atanapi sebutkeun GCFB ka anjeun Maca deui…

Panggihan leuwih »

Oktober 2021

Ngumpulkeun Dana Chipotle

13 Oktober @ 5:00 sonten - 9: 00 pm
chipotle, 2760 Teluk Jalan Raya S
Liga Kota, TX 77573 Amérika Sarikat
+ Google Peta

Ngadukung misi kami nalika tuang di Chipotle di Kota Liga Rebo, 13 Oktober ti 5 sonten dugi ka 9 sonten. 33% pameseran anjeun bakal disumbangkeun ka GCFB !! Téjokkeun flyer tina smartphone anjeun atanapi wartoskeun ka kasir dukungan anjeun Maca deui…

Panggihan leuwih »

Campuran Gudang Angker, Jaringan & Pesta Kostum

29 Oktober @ 7:00 sonten - 10: 00 pm
Gudang Angker, 213 6th Street Kalér
Texas Kota, TX 77590 Amérika Sarikat
+ Google Peta

Anyar dina taun ieu, pikeun penggalangan dana Tahunan Haunted Warehouse ka-3 kami, kami bakal nyayogikeun Panyampur, Jaringan sareng Pesta Kostum anu diayakeun di jero Haunted Warehouse! Jumaah 29 Oktober 2021 7 sonten dugi ka 10 sonten Musik, kasegaran, sumanget, napsu, kontes kostum sareng seueur deui Maca deui…

Panggihan leuwih »

Lebaran karnaval

30 Oktober @ 1:00 sonten - 5: 00 pm
Gudang Angker, 213 6th Street Kalér
Texas Kota, TX 77590 Amérika Sarikat
+ Google Peta

Anyar dina taun ieu, acara lega komunitas GRATIS sareng sababaraha padagang sareng agénsi komunitas kanggo sadayana anu tiasa dikéngingkeun sateuacan daya tarik utama, Haunted Warehouse! Trik-atanapi-ngubaran, kaulinan, ngajual, treuk tuang Sabtu, 30 Oktober 1pm - 5 sonten Gedong Admin GCFB 213 Maca deui…

Panggihan leuwih »

Acara Ngumpulkeun Pondok Haunted Warehouse

30 Oktober @ 5:00 sonten - 10: 00 pm
Gudang Angker, 213 6th Street Kalér
Texas Kota, TX 77590 Amérika Sarikat
+ Google Peta

Balik ku paménta populér, GCFB bakal janten host di Haunted Warehouse 3 Tahunan! Jantung sareng jiwa operasi urang bakal dirobih janten pangalaman bumi angker anu unik pikeun ngabantosan ngumpulkeun dana anu diperyogikeun pikeun ngadukung misi urang pikeun mungkas Maca deui…

Panggihan leuwih »

Désémber 2021

Santa Hustle

Désémber 19
San Luis Resort, 5222 Seawall Blvd
Galveston, TX 77551 Amérika Sarikat
+ Google Peta

Santa datang! Sareng anjeunna nyandak CINTA deui! Janten, panggihan sumanget Natal éta sareng gabung kami dina dinten Minggu, 19 Désémber 2021 di San Luis Resort pikeun Santa Hustle® Galveston 5k, Half Marathon, sareng Kids Dash. Hasil tina ieu Maca deui…

Panggihan leuwih »
+ Ékspor Kajadian