loading Kajadian

«Sadaya Kajadian

Campuran Gudang Angker, Jaringan & Pesta Kostum

29 Oktober @ 7:00 sonten - 10: 00 pm

Anyar dina taun ieu, pikeun penggalangan dana Tahunan Haunted Warehouse ka-3 kami, kami bakal nyayogikeun Panyampur, Jaringan sareng Pesta Kostum anu diayakeun di jero Haunted Warehouse!

Jumaah 29 Oktober 2021

7pm mun 10pm

Musik, nyegerkeun, sumanget, napsu, kontes kostum sareng langkung seueur dina jero Haunted Warehouse !!

21+ Ngan

$ 50 / tikét tunggal

$ 80/2 bungkus tikét

Mésér tikét DIDIEU

 

Arwah anu disayogikeun ku 

 

 

 

 

 

rincian

Kaping:
Oktober 29
waktos:
7: 00 pm - 10: 00 pm
website:
https://hauntedwarehouse.galvestoncountyfoodbank.org/

tempat

Gudang Haunted
213 6th Street Kalér
Texas Kota, TX 77590 Amérika Sarikat
+ Google Peta