nelepon: 409-945-4232

Teureuh Nutrisi Homebound

Jalma anu gaduh cacad sareng manula mangrupikeun penduduk paling rentan urang. Program Penjabaran Gizi Homebound Galveston County Food Bank ngabantosan jalma-jalma anu nyanghareupan kerawanan pangan sareng dikurung di imahna kusabab cacat atanapi masalah kaséhatan. Program pangiriman bumi kami nyayogikeun katuangan anu diperyogikeun pikeun jalma-jalma anu sanés bakal tanpa.

Individu kedah yuswa 60 taun atanapi langkung kolot atanapi cacat, minuhan tungtunan penghasilan TEFAP, cicing di Galveston County, henteu tiasa ngakses lokasi pantry atanapi mobile pikeun nampi tuang. 

Punten lengkepan bungkus aplikasi homebound sareng turutan pitunjukna dina kaca 2. Unduh paket di dieu: Paket Aplikasi HNO

Kotak tuangeun dikirimkeun sasasih sakali. 

Unggal kotak ngandung sakitar 25 pon barang kadaharan anu henteu raos sapertos nasi garing, pasta garing, sayuran kalengan, buah kalengan, sup kalengan atanapi stews, oatmeal, sereal, susu stabil rak, jus stabil rak. 

Buleud kadaharan dikirimkeun ka jalma anu layak ku sukarelawan. Unggal sukarelawan diayak sareng kedah méréskeun latar tukang pikeun ilubiung dina program ieu dina usaha mastikeun kasalametan anu nampi.   

Hubungi Kelly Boyer ku email kelly@galvestoncountyfoodbank.org atanapi ku telepon 409-945-4232 pikeun nampi paket sukarelawan homebound.