[Google penerjemah]

nelepon: 409-945-4232

Anjeun tiasa masihan sumbangan pikeun ngahargaan atanapi kanggo mémori ka batur.

Tingali conto di handap ieu

Pikeun Dina Memori / Ngahargaan sertipikat punten kalebet inpormasi pikeun panarima dina bagian koméntar nalika masihan sumbangan online. Kanggo sertipikat hardcopy, kalebet nami panampi sareng alamat suratna. Kanggo sertipikat digital, kalebet nami panampi sareng alamat email. 

Patarosan atanapi Perhatosan, email Dora@galvestoncountyfoodbank.org

Sumbangan katuangan individu ditampi di gudang utama urang anu ayana di 624 4th Ave N, Texas City, TX. 77590. Senén - Jumaah 8 enjing ka 3 sonten. 

 

Pangumpulan dahareun sumbangan janten ngalarang nalika urang ngajadwalkeun pikep leutik. Kami naroskeun upami jumlah kadaharan anu dikempelkeun kirang langkung tina naon anu tiasa di tukang treuk pick-up ukuranana, kirimkeun ka gudang kami di 624 4th Ave N, Texas City, Senén - Jumaah ti 8 énjing ka 3 sonten. (Punten nelepon sateuacan dikintunkeun kanggo ngawartosan staf) Kanggo sumbangan anu langkung ageung, mangga kontak Julie Morreale di 409-945-4232.

Host a Dahareun sareng Dana Drive