nelepon: 409-945-4232

Host hiji Acara

Host hiji Acara

 

Anjeun museurkeun hosting acara penggalangan dana pikeun ngadukung Galveston County Food Bank? Kami ngabagéakeun naon waé sareng sadayana pangrojong komunitas! Ngagunakeun sumber wéb sareng média sosial kami kami bakal ngabantosan ngamajukeun acara anjeun sareng narik perhatian sabisa-bisa.   

Ieu sababaraha conto anu hadé ngeunaan calon penggalangan dana:

  • konser

  • Sarapan / Brunch / Dahar beurang / Dinners

  • Anggur sareng Tasting Dahareun

  • Perayaan Barudak

  • Ngajalankeun Fun

  • Kajadian Olahraga

  • Konvénsi Bisnis

  • Turnamén Golf

  • BBQ urang

Kanggo inpormasi lengkep, punten eusian formulir di handap: