nelepon: 409-945-4232

Pangiriman Dahareun

1 ti 6 warga Galveston County nyanghareupan rasa teu aman pangan unggal dinten. 

YOU tiasa ngajadikeun bédana pikeun tatangga anu butuh. 

Host a Food atanapi Fund Drive!

 

 >> Pencét di dieu pikeun ningali daptar amal AmazonSmile urang ayeuna <

 

Gabung sareng kami dina mingpin perjuangan pikeun ngeureunkeun lapar di Galveston County, kusabab teu aya anu kedah lapar. 

 

 
Hubungi Julie Morreale di Julie@galvestoncountyfoodbank.org
Pencét Logo Kami pikeun Unduh Vérsi Resolusi Luhur pikeun Bahan Pamasaran Anjeun

Patarosan remen tanya

Pangiriman Dahareun

Saha waé anu badé ngabantosan lapar tiasa nyayogikeun dahareun. Individu, kulawarga, grup, klub, organisasi, garéja, bisnis, sakola, jst…

Kami nampi sadaya jinis barang katuangan anu henteu tiasa dirawat anu stabil sareng leres teu meryogikeun kulkas.

Barang garing sapertos: sangu, kacang, pasta, séréal, gandum, sareng sajabana…

Barang kaléng sapertos sup, sayuran, tuna, hayam, kacang, sareng sajabana… 

Leres, kami ogé nampi barang kabersihan diri sapertos;

  • tisu toilét
  • anduk kertas
  • sabun cuci
  • sabun mandi
  • sampo
  • odol
  • toothbrushes
  • popok
  • jsb ...
  • Bungkusan dibuka
  • barang tuangeun sadamel
  • kadaharan anu ruksak anu meryogikeun kulkas
  • barang kalayan tanggal kadaluarsana
  • barang-barang anu tikukur atanapi rusak. 
  • Nunjukkeun koordinator pikeun ngawas dahareun.
  • Pilih hiji Tujuan pikeun sabaraha dahareun anu anjeun badé kumpulkeun.
  • Pilih Tanggal anu anjeun badé ngajalankeun drive dahareun anjeun.
  • Pilih Lokasi Anjeun pikeun ngumpulkeun barang, daérah patalimarga tinggi anu aman.
  • Daptar sareng GCFB ku ngirimkeun daptar partisipasi Food & Fund Drive anu parantos réngsé. 
  • Promosikeun Drive anjeun pikeun nginpokeun acara sanésna ku ngalangkungan serat, email, brosur, sareng halaman wéb.  

 

Unduh bungkus Dahareun & Dana Drive

Ngadamel téma:

  • Barang Sarapan: séréal, gandum, bar séréal, sarapan langsung, campuran pancake, sareng sajabana
  • Favorit Barudak: jus, mentega suuk, bar granola, makaroni & kéju, Chef Boyardee, séréal
  • Waktos tuangeun: Pastas, saos Marinara, daging kaléng sapertos hayam atanapi tuna, "Meals-in-a-box" sapertos Tuna Helper, Betty Crocker Helper Lengkap Tepung, jst.
  • Dahar beurang coklat Bag: Ajak kelompok anjeun pikeun nyandak tuang siang coklat sareng nyumbang artos anu bakal aranjeunna anggo dina tuang siang.

Jantenkeun pasanggiri:

Anggo sababaraha persaingan anu ramah pikeun kelompok anjeun langkung motivasi pikeun masihan. Nyiptakeun tim antara ruang kelas, departemén, grup, lantai, sareng sajabana pikeun ningali saha anu ngoleksi seueur tuangeun. Pastikeun "juara" nampi pangakuan khusus pikeun kontribusina.

Pertandingan perusahaan:

Taroskeun upami perusahaan anjeun tiasa nyocogkeun sumbangan tuangeun anjeun ka Galveston County Food Bank ku cara nyayogikeun sajumlah dolar anu disumbangkeun per pon katuangan anu dikumpulkeun. Hubungi Departemen Sumber Daya Manusa perusahaan anjeun ngeunaan program pertandingan kauangan.

 

 

Bagikeun kadaharan anjeun ngalangkungan média sosial, buletin, buletin, pengumuman, selebaran, mémo, e-blast, sareng poster.

Aya logo resmi resmi GCFB dina halaman ieu sayogi kanggo diunduh. Punten kalebet logo kami kana bahan pamasaran naon waé anu anjeun damel pikeun acara drive food anjeun. Kanggo langkung seueur tip ngeunaan nyiptakeun bahan pamasaran unduh paket Food & Fund Drive.

Kami resep ngadukung acara anjeun! Pastikeun bagikeun brosur anjeun ka kami, janten kami tiasa ngamajukeun acara anjeun dina platform média sosial kami ogé. 

Pastikeun méré tag kami dina média sosial!

Facebook / Instagram / LinkedIn - @galvestoncountyfoodbank

Twitter - @GalCoFoodBank

#GCFB

#galvestoncountyfoodbank

Publisitas mangrupakeun konci pikeun drive anu suksés! 

Sadaya barang anu disumbangkeun ditampi di gudang utama urang anu ayana di 624 4th Ave N, Texas City, TX. 77590. Senén - Jumaah 8 enjing ka 3 sonten. 

Pangumpulan dahareun sumbangan janten ngalarang nalika urang ngajadwalkeun pikep leutik. Kami naroskeun upami jumlah kadaharan anu dikempelkeun kirang langkung tina naon anu tiasa di tukang treuk pick-up ukuranana, kirimkeun ka gudang kami di 624 4th Ave N, Texas City, Senén - Jumaah ti 8 énjing ka 3 sonten. (Punten nelepon sateuacan dikintunkeun kanggo ngawartosan staf) Kanggo sumbangan anu langkung ageung, mangga kontak Julie Morreale di 409-945-4232.

Drive Dana

A drive dana dimana anjeun ngumpulkeun sumbangan moneter pikeun kado ka bank dahareun pikeun ngabantosan ngadukung seueur program anu ditujukeun pikeun nyayogikeun katuangan pikeun anu meryogikeun. 

Boh artos boh tuangeun seueur ngabantosan misi urang pikeun mingpin perjuangan pikeun ngeureunkeun lapar. Kalayan GCFB janten anggota Dahar Amérika sareng Dahar Texas, kakuatan mésér kami ngamungkinkeun urang nyayogikeun 4 tuang kanggo unggal $ 1, anu masihan kami kamampuan mésér langkung seueur makanan tibatan anu tiasa angkat ka toko bahan makanan.

Artos tiasa dikumpulkeun salaku kontan, cek atanapi online di webstie kami, www.galvestoncountyfoodbank.org

Pikeun kas, upami jalma anu masihan artos hoyong nampi resi anu tiasa dikirangan pajak, sumangga kalebet nami lengkepna, alamat surat, email sareng nomer teleponna kalayan jumlah kas.

Kanggo cek, punten mayar mayar ka Galveston County Food Bank. Catetan nami organisasi / grup anjeun di kénca handap cek, janten acara anjeun bakal kéngingkeun kiridit. Tingali Paket Makanan & Dana Drive contona.

Pikeun online, nalika anjeun ngalebetkeun Makanan & Dana Drive anu parantos dilampirkeun ngawartosan kami yén anjeun badé ngadorong sumbangan online sareng tab khusus tiasa ditambihkeun kana menu turun, janten acara drive makanan anjeun bakal kéngingkeun sumbangan online moneter.

Gampang pikeun ngamimitian penggalangan dana online ku ngadatangan halaman JustGiving kami Ieuh Ngaropea halaman, netepkeun tujuan teras bagikeun tautan ka halaman penggalangan dana online anjeun ku email atanapi dina facebook sareng twitter pikeun nyebarkeun berita. 

Punten pastikeun méré tag kami dina média sosial.

Facebook / Instagram / LinkedIn - @galvestoncountyfoodbank

Twitter - @GalCoFoodBank

#GCFB

#galvestoncountyfoodbank