nelepon: 409-945-4232

careers

Naha anjeun milari padamelan anu langkung ageung anu nguntungkeun masarakat?

Punten kirimkeun deui ka Julie@galvestoncountyfoodbank.org

Galveston County Food Bank mangrupikeun perusahaan bebas ubar sareng EOE.



Pencét kana padamelan di handap pikeun ningali katerangan sareng saratna.

Hubungan Donor bakalan fokus dina ngokolakeun basis data donor. Posisi ieu tiasa dianggo pikeun ngapdet, ngajaga, diajar langkung seueur ngeunaan sareng ngalatih anggota tim Pengembangan anu sanés ngeunaan kapasitas sareng panggunaan sistem Raiser's Edge Donor Database. Anjeunna damel pikeun ngabantosan staf sareng individu, organisasi, sareng bisnis pikeun menangkeun mitra kauangan anu ngabagi misi bank tuangeun. Hubungan Donor bakal ngalapor ka Koordinator Pangwangunan sareng Présidén GCFB. Jadwal damel pikeun posisi ieu nyaéta Senén - Jumaah. Pedaran padamelan ieu henteu dirancang pikeun nutupan atanapi ngandung daptar kagiatan, tugas atanapi tanggel waler komprehensif anu diperyogikeun ku padamel.

 

Kualifikasi proyék:

  • Gelar Perguruan Tinggi dua taun pikaresep

  • Mahir ku parangkat lunak Blackbaud Raiser urang Tepi

  • Mahér kalayan software Primarius

  • Mahir kana aplikasi komputer

  • Tés penilaian sateuacan padamelan

  • Kamampuh sering angkat barang dugi ka 50 lbs

  • Pangalaman hubungan palanggan

  • Pangalaman logistik

  • Kedah ngagaduhan komunikasi lisan / tertulis sareng katerampilan analitik anu saé

  • Kamampuhan ngadukung tim kerja

  • Kaparigelan nyerat sareng lisan dina basa Spanyol anu dipikahoyong

Galveston County Food Bank milarian individu anu terampil sareng ngamotivasi diri pikeun ngiringan tim nyetir kami.

 

Kelas A CDL Supir bakal ngajaga produk gudang pikeun neundeun sareng distribusi nuturkeun sadaya padoman. Posisi diperyogikeun pikeun ngamuat sareng ngabongkar produk ka atanapi ti gudang ngalangkungan treuk komérsial sareng trailer, van sareng operasi sadaya pakakas gudang. Posisi bakal ngoperasikeun kandaraan Bank Pangan pikeun pickup sumbangan ritel. Pedaran padamelan ieu henteu dirancang pikeun nutupan atanapi ngandung daptar kagiatan, tugas atanapi tanggel waler komprehensif anu diperyogikeun ku padamel.

 

Kualifikasi proyék:

  • Diploma SMA atanapi GED

  • Valid Kelas A CDL kalayan rékaman nyetir anu tiasa ditampi

  • Minimal Pangalaman Nyetir 1 taun

  • Kamampuh sering angkat barang dugi ka 50 lbs.

  • Pangetahuan dasar ngeunaan alat sareng prosedur nyetir aman

  • Perhatian rajin kana kaamanan

  • Kamampuh sering nangtung, tuur, tungkul, leumpang, tungkul sareng naék.

  • Kamampuhan pikeun dianggo dina iklim anu ekstrim, panas sareng tiis.

  • Pangalaman jack palét listrik pikaresep

  • Pangalaman forklift pikaresep

  • Sertifikasi Forklift plus! (Sertifikasi dina situs kedah réngsé teu lami saatos ngamimitian damel)

  • Jadwal fléksibel; kadang Sabtu sareng sonten diperyogikeun.

 

Type pakasaban: Pausahaan-waktos

Mayar: $ 18.00 - $ 24.00 per jam

lisénsi:

  • Lisensi CDL Kelas A Ayeuna teu aya pengecualian (Pikaresep)

Gawé Location:

  • sababaraha lokasi

Gawe jarak jauh:

  • teu

Galveston County Food Bank milarian individu anu terampil sareng ngamotivasi diri pikeun ngiringan tim gudang / nyetir urang.

Warehouse Associate / Driver Kelas C bakal ngajaga produk gudang pikeun neundeun sareng distribusi nuturkeun sadaya padoman. Posisi diperyogikeun pikeun ngamuat sareng ngabongkar produk ka atanapi ti gudang ngalangkungan treuk komérsial sareng trailer, van sareng operasi sadaya pakakas gudang. Posisi bakal ngoperasikeun kandaraan Bank Pangan pikeun pickup sumbangan ritel. Pedaran padamelan ieu henteu dirancang pikeun nutupan atanapi ngandung daptar kagiatan, tugas atanapi tanggel waler komprehensif anu diperyogikeun ku padamel.

Kualifikasi proyék:

  • Diploma SMA atanapi GED

  • Lisensi Pembalap Kelas C anu valid kalayan rékaman nyetir anu tiasa ditampi

  • Pangalaman sareng kendaraan ageung sapertos kotak ukuran tengah / truk pindah

  • Kamampuh sering angkat barang dugi ka 50 lbs

  • Pangetahuan dasar ngeunaan alat sareng prosedur nyetir aman

  • Perhatian rajin kana kaamanan

  • Kamampuh sering nangtung, tuur, tungkul, leumpang, tungkul sareng naék

  • Kamampuhan pikeun dianggo dina iklim ekstrim, panas sareng tiis

  • Pangalaman jack palét listrik

  • Pangalaman Forklift (Sertifikasi Forklift plus!)

  • Jadwal fléksibel; kadang Sabtu sareng sonten diperyogikeun 

  • Diperyogikeun tés penilaian sateuacan padamelan

Galveston County Food Bank ayeuna nuju ngiringan Pantry / Gudang Pembantu.

 

Pantry / Warehouse Helper bakal ngabantosan pantry sareng gudang Galveston County Food Bank. Pantry / Warehouse Helper bakal ngalaporkeun ka pengawas pantry sareng Présidén GCFB. Jadwal damel pikeun posisi ieu nyaéta Senén - Jumaah sareng kadang-kadang dinten Sabtu sareng sonten. Pedaran padamelan ieu henteu dirancang pikeun nutupan atanapi ngandung daptar kagiatan, tugas atanapi tanggel waler komprehensif anu diperyogikeun ku padamel.

 

Kualifikasi proyék:

  • Diploma SMA atanapi GED

  • Tés penilaian sateuacan padamelan

  • Kamampuh sering angkat barang dugi ka 50 lbs

  • Kaahlian sanitasi dasar

  • Sebaran pantry

  • Tugas gudang dasar

  • Kamampuh sering nangtung, tuur, tungkul, leumpang, tungkul sareng naék

  • Kamampuhan pikeun dianggo dina iklim ekstrim, panas sareng tiis

  • Pangalaman jack palét listrik

  • Pangalaman Forklift (Sertifikasi Forklift plus!)