Taun ieu mangrupikeun ka 41 taunan ABC13's Bagikeun Wisata Dinten Liburan anjeun. Galveston County Food Bank sareng ABC13 Houston bakal ngahiji deui pikeun ngabantosan usum liburan pikeun langkung cerah pikeun kulawarga daérah anu peryogi. Salami waktos ieu taun seueur kulawarga anu bajoang nempatkeun dahareun dina méja sareng murangkalih anu ngandelkeun tuangeun sakola leungit aksés ka sumber gizi anu teratur.

 

Usum liburan ieu, anjeun tiasa ngabantosan anu meryogikeun ku cara masihan sumbangan ka ABC13's Share Your Holidays Food Drive. Taun kamari, sumbangan anjeun nyayogikeun langkung ti 160,000 Hidangan anu bergizi pikeun barudak, déwasa sareng manula anu meryogikeun bantosan katuangan.

 

Sumbangan Komunitas Turun Acara

Rebo, December 1, 2021

8am mun 12pm

 

Sakola Luhur Bola

4115 Avenue O.

Galveston

 

Galveston County Food Bank 

213 6th Street Kalér

Texas Kota

 

 

Koordinator Galveston SYH Robyn Bushong di 409.744.7848 atanapi rbush1147@aol.com

 

Koordinator daratan SYH Julie Morreale di 409.945.4232 atawa Julie@galvestoncountyfoodbank.org

 

 

Gabung sareng kami dina mingpin perjuangan pikeun ngeureunkeun lapar di Galveston County

Pencét Logo Kami pikeun Unduh Vérsi Resolusi Luhur pikeun Bahan Pamasaran Anjeun.

Sumbangkeun Ayeuna pikeun "Bagikeun Liburan anjeun"

Patarosan remen tanya

Dorong Dahareun SYH

Saha anu tiasa janten host drive dahareun SYH?

Saha waé anu badé ngabantosan lapar tiasa janten host makanan nalika Bagikeun Liburan anjeun. Individu, kulawarga, grup, klub, organisasi, garéja, bisnis, sakola, jst.

 

Naon jenis barang anu anjeun nampi pikeun pangiriman dahareun SYH?

Kami nampi sadaya jinis barang katuangan anu henteu tiasa dirawat anu stabil sareng leres teu meryogikeun kulkas.

 

Naha anjeun nampi barang sanés katuangan?

Leres, kami ogé nampi barang kabersihan diri sapertos:

-tisu toilét

-anduk koran

-sabun binatu

-sabun mandi

-sampun

-pé odol

-berus sikat gigi

-diapers

-janten ...

  •  

Barang naon anu henteu ditampi?

  • -Buka bungkus
  • -barang barangdahareun
  • -dahareun anu raos anu meryogikeun kulkas
  • -item anu parantos kadaluarsa
  • -barang anu diadu atanapi rusak. 

 

Naon prakték anu pangsaéna pikeun hosting kadaharan?

 

  • -Désainer koordinator pikeun ngawasi drive dahareun.
  • -Pilih Tujuan pikeun sabaraha dahareun anu anjeun badé kumpulkeun.
  • -Pilih Tanggal anu anjeun badé ngajalankeun drive dahareun anjeun.
  • -Pilih Lokasi anjeun pikeun ngumpulkeun barang, daérah lalu lintas tinggi anu aman.
  • -Daptar sareng GCFB ku ngahubungi Julie di 409.945.4232 atanapi  julie@galvestoncountyfoodbank.org
  • -Ngamajukeun Drive anjeun pikeun nginpokeun batur kana acara anjeun ngalangkungan serat, email, brosur, sareng halaman wéb.  (pastikeun kalebetkeun logo GCFB kana bahan pamasaran naon waé)

 

Kumaha kuring nyebarkeun kadorong tuangeun SYH kuring?

 

Bagikeun kadaharan anjeun ngalangkungan média sosial, buletin, buletin, pengumuman, selebaran, mémo, e-blast, sareng poster.

 

Aya logo resmi resmi GCFB dina halaman ieu sayogi kanggo diunduh. Punten kalebet logo kami kana bahan pamasaran naon waé anu anjeun damel pikeun acara drive food anjeun. Kanggo tip langkung lengkep ihwal nyiptakeun bahan pamasaran unduh di Pakét Paket Dahareun & Dana.

 

Kami resep ngadukung acara anjeun! Pastikeun bagikeun brosur anjeun ka kami, janten kami tiasa ngamajukeun acara anjeun dina platform média sosial kami ogé. 

 

Pastikeun méré tag kami dina média sosial!

Facebook / Instagram / LinkedIn - @galvestoncountyfoodbank

 

Twitter - @GalCoFoodBank

 

#GCFB

 

#galvestoncountyfoodbank

 

Publisitas mangrupakeun konci pikeun drive anu suksés! 

 

Dimana kuring nyandak abdi Sumbangan SYH?

Sadaya sumbangan tiasa dikirimkeun ka lokasi dimana waé Rebo, 1 Désémber 2021 ti 8 enjing ka 12 sonten.

 

  • Sakola Luhur Bola - 4115 Avenue O, Galveston
  •  
  • GCFB - 213 6 Street North, Texas City

Dana SYH Drive

Naon ari dana?

A drive dana dimana anjeun ngumpulkeun sumbangan moneter pikeun kado ka bank dahareun pikeun ngabantosan ngadukung seueur program anu ditujukeun pikeun nyayogikeun katuangan pikeun anu meryogikeun. 

 

Naha langkung saé nyumbangkeun artos tibatan tuangeun?

Boh artos boh tuangeun seueur ngabantosan misi urang pikeun mingpin perjuangan pikeun ngeureunkeun lapar. Kalayan GCFB janten anggota Dahar Amérika sareng Dahar Texas, kakuatan mésér kami ngamungkinkeun urang nyayogikeun 4 tuang kanggo unggal $ 1, anu masihan kami kamampuan mésér langkung seueur makanan tibatan anu tiasa angkat ka toko bahan makanan.

 

Kumaha cara ngoleksi artos kanggo drive Bagikeun Liburan anjeun?

Artos tiasa dikoléksi salaku kontan, cek atanapi online ku ngagunakeun formulir sumbangan SYH di luhur.

 

Pikeun kas, upami jalma anu masihan artos hoyong nampi resi anu tiasa dikirangan pajak, sumangga kalebet nami lengkepna, alamat surat, email sareng nomer teleponna kalayan jumlah kas.

 

Kanggo cek, punten mayar mayar ka Galveston County Food Bank. Catetan nami organisasi / grup anjeun di kénca handap cek, janten organisasi / grup anjeun bakal kéngingkeun kiridit. 

 

Pikeun online, nalika anjeun ngalebetkeun Makanan & Dana Drive anu parantos dilampirkeun ngawartosan kami yén anjeun badé ngadorong sumbangan online sareng tab khusus tiasa ditambihan kana menu turun, janten acara drive makanan anjeun bakal kéngingkeun sumbangan online moneter.

Telepon: 409-945-4232

Pencét di dieu pikeun pilihan e-mail

 

Jam Pantry:

624 4th Ave N., Kota Texas, 77590
9am - 3pm (Salasa-Kemis)
9am - 12pm (Jumaah)

 

Operasi Bisnis Bldg:

624 4th Ave N., Kota Texas, 77590
Jam Kantor: 8 enjing-siang (Senen-Jumaah)

 

Jasa Administratif:

213 6th Street N., Texas City
Jam Kantor: 8 enjing - 4 sonten (Senen-Jumaah)

Galveston County Food Bank didaptarkeun salaku 501 (c) (3) organisasi nirlaba. Kontribusi dikurangan pajak dugi ka diijinkeun ku hukum.

 

Galveston County Food Bank percaya kana ngalaksanakeun bisnis kalayan kajujuran sareng integritas anu maksimal. Jasa Mercusuar ngamungkinkeun Bank Pangan Galveston County pikeun ngajaga prinsip-prinsip ieu ku jalan janten pakakas pikeun anggota komunitas, kalebet staf Food Bank, pikeun ngirimkeun laporan rahasia, saran, atanapi keluhan ka pihak katilu anu ngabantosan administrasi Galveston County Food Bank ngumbar masalah bari ngajaga propésional standar.


Lembaga ieu mangrupikeun panyadia kasempetan anu sami.

 

Mangga pencét di dieu pikeun maca Privasi Donor.