nelepon: 409-945-4232

Pembaruan COVID

Ngamutahirkeun Sarat jeung Kaayaan Topéng 

CDC nembé ngumumkeun pitunjuk anyar ngeunaan COVID-19 sareng vaksin. CDC ayeuna nyarios yén jalma anu divaksinasi sadayana henteu kedah nganggo masker dina kaseueuran setting, kajantenan diwajibkeun ku hukum nagara sareng lokal. Jalma dianggap divaksinasi pinuh 2 minggu saatos dosis kadua dina séri 2 dosis, atanapi 2 minggu saatos vaksin dosis tunggal.

Dumasar kana pituduh anyar ieu ngeunaan épéktipitas vaksin, mimiti Bisa 21, 2021, kami ngarobih kabijakan kami ngeunaan topéng raray / panutupan.

Kami bakal ngantep staf, sukarelawan sareng tamu anu divaksinasi pinuh pikeun lebet kana fasilitas kami tanpa masker atanapi panutup.

 

Galveston County Food Bank sareng mitra kami mangrupikeun palayanan penting, sareng penting pikeun urang tetep operasional bari ngamanpikeun pancegahan anu pangsaéna. Kalayan jaman ayeuna ieu, urang sadar paparan tiasa langkung 'iraha' sareng henteu 'upami', sareng kumargi kami mangrupikeun gedong umum maka kami bakal ngamutahirkeun di dieu pas kami terang aya kasus anu dikonfirmasi jalma anu parantos aya di Bank Pangan. Kami hoyong transparan sabisa, bari henteu nambahan sieun.

Kami bakal tetep operasional, bari ngamangpaatkeun pangamanan anu sayogi anu pangsaéna.

Kami teras waspada kana prakték kaamanan, nuturkeun pisan protokol kaamanan CDC sareng beberesih.

Ukuran kaamanan pikeun sukarelawan, datang sareng staf

  • Kami nuturkeun CDC nyarankeun prosedur sterilisasi sareng parantos ningkatkeun frekuensi beberesih sareng disinféksi, khususna di sekitar daérah lalu lintas tinggi (daérah sukarela, lift, ruang rapat, kamar mandi, daérah tuang).
  • Sadayana kedah nganggo panutup raray saatos lebet kana lobi GCFB.
  • Suhu ditampi di sadaya lebet: staf, sukarelawan sareng tamu mana waé.
  • Staf sareng sukarelawan dipenta pikeun tetep ngajauhan sosial sareng upami henteu sanggup aranjeunna kedah nganggo panutup wajah. .
  • Relawan anu damel proyek gudang diperyogikeun pikeun ngumbah leungeun sateuacan pergeseran na dimimitian, nalika istirahat, nalika aranjeunna ngalihkeun proyék, sareng saatos pergeseran na. Sarung ogé sayogi pikeun pakéan pikeun proyék-proyék gudang. Kami ogé nyandak suhu saatos sumping ..
  • Staf parantos latihan cara 'nyeuseuh, nyeuseuh'. Ngaronjat frékuénsi cuci tangan. Diberesihkeun workstation aranjeunna langkung sering. Suhu nuju saatos sumping ..
  • Sadayana pangunjung sareng staf anu nunjukkeun prakték jarak jauh sosial. Ex. Sukarelawan disarankeun pikeun damel jarak 6 kaki sabisa-bisa sareng sahenteuna jarak-jauhna ..
  • Ngadorong saha waé anu ngaraos teu betah cicing di bumi.

Diberesihkeun sareng disinfecting:
Nalika / upami kasus anu dikonfirmasi lumangsung, rohangan dimana jalma éta bakal leres-leres dibersihkeun sareng kami nuturkeun standar anu disarankeun ku CDC pikeun meresihan sareng disinféksi. Jalma anu pendak sareng individu éta bakal dibéjaan.

Inpormasi Tambahan:
Kadaharan henteu dipikaterang pikeun ngirimkeun coronavirus. Numutkeun ka anu anyar pernyataan anu dikaluarkeun ku Administrasi Pangan sareng Narkoba AS, "Kami henteu sadar aya laporan dina waktos ieu panyawat manusa anu nunjukkeun COVID-19 tiasa ditepikeun ku bungkus tuangeun atanapi tuangeun." Sapertos virus anu sanés, kamungkinan virus anu nyababkeun COVID-19 tiasa hirup dina permukaan atanapi objék. Kusabab kitu, penting pisan pikeun nuturkeun 4 léngkah konci kaamanan pangan — bersih, misah, masak, sareng tiis.