nelepon: 409-945-4232

Teureuh Gizi Barudak

Dina usaha nutup lolongkrang kalaparan waktos usum panas, Galveston County Food Bank parantos netepkeun program Kidz Pacz. Salila bulan usum panas, seueur murangkalih anu gumantung kana tuangeun gratis atanapi dikurangan di sakola sering bajoang pikeun ngagaduhan cekap tuang di bumi. Ngaliwatan program Kidz Pacz kami kami nawiskeun siap tuang, bungkus makan anu ramah pikeun budak pikeun barudak anu sah salami 10 minggu salami usum panas.

Patarosan remen tanya

Kulawarga kedah minuhan bagan padoman panghasilan TEFAP atanapi nyatakeun kaayaan darurat sapertos kaleungitan padamelan sareng cicing di Galveston County. Barudak kedah umur 3 taun sareng 18 taun.

Bagan Pitunjuk Penghasilan TEFAP

Pariksa kami peta interaktif handapeun Milarian Pitulung dina halaman wéb kami pikeun milarian situs Kidz Pacz caket anjeun. Mangga nelepon lokasi situs pikeun mastikeun jam kantorna sareng prosés pendaptaran.

Kanggo inpormasi salengkepna hubungi Kelly Boyer di 409.945.4232 atanapi kelly@galvestoncountyfoodbank.org

Unggal bungkus ngandung 2 barang sarapan, 2 barang tuang siang, sareng 2 camilan. Conto tiasa janten; 1 gelas séréal, 1 bar sarapan, 1 kaléng raviolis, 1 jar mentega suuk, 2 kotak jus, 1 kantong kerupuk kéju, sareng 4 gelas apel.

Barudak anu layak nampi bungkus saminggu sakali salami program anu biasana dijalankeun ti mimiti Juni dugi ka pertengahan Agustus.

Upami anjeun resep janten situs host pikeun nyebarkeun bungkus Kidz Pacz ka barudak nalika usum panas, punten email Kelly Boyer

2021 Lokasi Situs Host

Peserta ngan ukur tiasa ngadaptar di hiji lokasi salami program.

Pendaptaran lengkep di lokasi situs.

Kadaharan anu bergizi, ramah pikeun barudak disayogikeun dina sabtu minggu pikeun barudak anu résiko di sakola kelas K-12 sareng situs program tuang usum panas. Seueur barudak ieu ngandelkeun tuang sakola pikeun nyayogikeun sarapan sareng tuang siang salami taun ajaran. Nalika istirahat, sapertos akhir minggu sareng liburan, seueur murangkalih ieu pulang ka sakedik atanapi henteu tuang. Program Ransel Buddy Galveston County Food Bank dianggo pikeun ngeusian éta lolongkrang ku nyayogikeun katuangan anu gizi sareng ramah barudak pikeun barudak sakola anu tiasa dicandak ka bumi. 

Patarosan remen tanya

Barudak kedah ngiringan sakola anu disatujuan pikeun Program Ransel Rakan jeung anak kedah cocog pikeun sarapan sareng tuang siang anu gratis sareng dikurangan. Upami anjeun henteu yakin naha sakola anak anjeun disatujuan pikeun program éta, anjeun tiasa sumping ka pembimbing sakola. 

Upami sakola anak anjeun disatujuan pikeun Program Backpack Buddy, anjeun tiasa ngadaptar anak anjeun ku ngadatangan Koordinator Situs Backpack Buddy (biasana konselor sakola atanapi wakil Komunitas di Sakola).

Unggal bungkus beuratna antara 7-10 pon sareng ngandung barang-barang kadaharan ieu: 2 protéin, 2 buah, 2 sayuran, 2 camilan séhat, 1 sisikian, sareng susu stabil-rak. 

Bungkus didistribusikeun unggal dinten Jumaah. 

 Anggota perwakilan ti sakola tiasa ngadaptar pikeun ngagabung sareng Program Budalan Ransel ku neng Ieuh. Teras pilih "Daptar pikeun ngiringan Program Rencangan Backpack 2020/2021". 

Kanggo patarosan atanapi bantosan, punten email Kelly Boyer