nelepon: 409-945-4232

Masihan Kado waktos anjeun sareng jelema nu ngagawe jeung sukarela

panah saméméhna
panah salajengna
slaider

misi kami

Nalika kulawarga lokal ngalaman krisis kauangan atanapi halangan anu sanés, tuangeun sering kabutuhan anu aranjeunna milari. Misi Bank Pangan Galveston County nyaéta nyayogikeun aksés gampang pikeun tuangeun nutrisi pikeun jalma-jalma anu lemah ékonomi, dina populasi anu dilayanan di Galveston County ngalangkungan jaringan organisasi amal, sakola, sareng program anu dikelola bank pangan anu museur kana ngalayanan populasi anu rentan. Kami ogé nyayogikeun jalma-jalma sareng kulawarga ieu sareng sumber daya saluareun tuangeun, nyambungkeun aranjeunna ka agénsi sareng jasa sanés anu tiasa ngabantosan kabutuhan sapertos perawatan budak, panempatan padamelan, terapi kulawarga, kasehatan sareng sumber daya sanés anu tiasa ngabantosan aranjeunna deui. jalur pikeun recovery sareng / atanapi swasembada.

NGABATUR KA GCFB!

sumbangan

Jantenkeun kado sakali atanapi ngadaptar janten donor bulanan anu teras-terasan! Sadayana ngabantosan.

jelema nu ngagawe jeung sukarela

Naha anjeun kelompok atanapi individu aya seueur kasempetan pikeun sukarela.

Host a Food Drive

Drive tiasa dilakukeun ku organisasi atanapi kelompok bajoang lapar!

Ngadamel halaman penggalangan dana anu tiasa dikustomisasi dina sababaraha menit pikeun ngabantosan ngadukung Galveston County Food Bank nganggo JustGiving.
Bagikeun halaman penggalangan dana anjeun sareng kulawarga, babaturan atanapi kolega. 
Milarian pasangan lokal pikeun bantosan katuangan

Hatur nuhun ka mitra sareng donatur urang.

Pagawean kami moal tiasa dilakukeun tanpa anjeun!