Misi urang

Anjog tarung pikeun ngeureunkeun lapar di Galveston County

Tujuan Kami

Nalika kulawarga lokal ngalaman krisis finansial atanapi halangan sanés, tuangeun sering mangrupikeun kabutuhan anu pangheulana. The Galveston County Food Bank nyadiakeun aksés gampang kana dahareun gizi pikeun ékonomis disadvantaged, dina populasi dilayanan of Galveston County ngaliwatan jaringan organisasi amal milu, sakola jeung program bank-junun dahareun fokus kana porsi populasi rentan. Kami ogé nyayogikeun individu sareng kulawarga ieu sumber-sumber saluareun tuangeun, ngahubungkeun aranjeunna ka lembaga sareng jasa sanés anu tiasa ngabantosan kabutuhan sapertos ngurus budak, panempatan padamelan, terapi kulawarga, kasehatan sareng sumber daya sanés anu tiasa ngabantosan aranjeunna deui. jalur pikeun recovery jeung / atawa swasembada.

How To meunangkeun aub

Jieun tutulung a

Jantenkeun kado sakali atanapi ngadaptar janten donor bulanan anu teras-terasan! Sadayana ngabantosan.

Host a Food Drive

Drive tiasa dilakukeun ku organisasi atanapi kelompok bajoang lapar!

Mimitian Fundraiser a

Ngadamel halaman pengumpulan dana anu tiasa disesuaikan pikeun ngabantosan ngadukung GCFB nganggo JustGiving.

jelema nu ngagawe jeung sukarela

Pasihan kado waktos anjeun.

Cara Sapopoé Ngabantosan

Ngabantosan ngumpulkeun dana ku ngagunakeun AmazonSmile pikeun balanja, sambungkeun kartu toko anjeun sareng seueur deui.

Janten Agénsi Peserta

Janten pantry dahareun, sélulér atanapi tempat tuang.

Peryogi Dahareun Bantosan?

Pantry Handphone

Tingali lokasi sareng waktos tina situs sélulér kami.

Milarian Pantry

Milarian lokasi, kéngingkeun pitunjuk sareng seueur deui.

Sumberdaya Komunitas

Tingali inpormasi kontak, lokasi, sareng sumber daya penting sanés.

unggal taun kajadian

Sabulan pikeun ngadorong kadaharan anu panjang diantara Industri Perumahan Galveston County kami: Diajar deui

Gudang Haunted. Kulawarga ramah pikeun sagala umur. Diajar deui.

Hoyong janten a

Sukarelawan?

Naha anjeun kelompok atanapi individu aya seueur kasempetan pikeun sukarela. Tingali prosés pendaptaran, FAQ sareng seueur deui.

urang Blog

By admin / 17 Méi 2022

Bank Pangan Galveston County Nampi $ 50,000 ti Yayasan Morgan Stanley pikeun Ngaronjatkeun Pilihan Pangan pikeun Kulawarga

Texas City, TX - 17 Mei 2022 - Bank Pangan Galveston County ngumumkeun dinten ayeuna yén éta nampi hibah $ 50,000 ...

Maca deui
Minuhan Koordinator Sukarelawan urang
By admin / 14 Januari 2022

Minuhan Koordinator Sukarelawan urang

Ngaran abdi Nadya Dennis sareng abdi Koordinator Sukarelawan pikeun Bank Pangan Galveston County! abdi lahir...

Maca deui
Papanggih Navigator Sumberdaya Komunitas kami
By admin / 12 Juli 2021

Papanggih Navigator Sumberdaya Komunitas kami

Nami abdi Emmanuel Blanco sareng kuring mangrupikeun Navigator Sumberdaya Komunitas pikeun Galveston County Food Bank. Abdi ...

Maca deui
Usum panas
By admin / 30 Juni 2021

Usum panas

Éta sacara resmi SUMMER! Kecap usum panas hartosna hal anu béda pikeun jalma anu béda. Pikeun usum panas barudak tiasa hartosna ...

Maca deui
Hindsight nyaéta 20/20
By admin / 2 Pébruari 2021

Hindsight nyaéta 20/20

Koordinator Pangembangan Julie Morreale Hindsight mangrupikeun 20/20, bahkan langkung leres tibatan sataun katukang urang sadaya parantos ngalaman. Naon anu bakal ...

Maca deui

Nuturkeun Kami on Instagram

Hatur nuhun ka mitra sareng donatur urang. Pagawean kami moal tiasa dilakukeun tanpa anjeun!

Daptar Pikeun Daptar E-mail Kami