How To Get Përfshihuni

Bëni një donacion

Bëni një dhuratë ose regjistrim një herë për të qenë një dhurues mujor i përsëritur! Gjithçka ndihmon.

Filloni një mbledhje fondesh

Krijoni një faqe të personalizueshme për mbledhjen e fondeve për të ndihmuar mbështetjen e GCFB duke përdorur JustGiving.

Organizoni një Ushqim

Drejtimet mund të kryhen nga çdo organizatë ose grup i përkushtuar i luftëtarëve të urisë!

Vullnetar

Jepni dhuratën e kohës tuaj.

Jeni të interesuar të bëheni një qilar ushqimi i ri, celular ose vend ushqimi? Klikoni butonin në të djathtë për të hapur një aplikacion të shkarkueshëm që do t'ju duhet të plotësoni dhe t'i paraqisni GCFB për shqyrtim. Faleminderit!

Mënyrat e çdo dite Te ndihmosh

Faleminderit partnerëve dhe donatorëve tanë. Puna jonë nuk do të ishte e mundur pa ju!

Regjistrohuni për Buletinin tonë