Ushqim ushqyes, miqësor për fëmijët, sigurohet për fundjavën për fëmijët në rrezik në shkollat ​​e klasës K-12 dhe vendet e programit të vaktit veror. Shumë nga këta fëmijë mbështeten në vaktet shkollore për të siguruar mëngjesin dhe drekën gjatë vitit shkollor. Gjatë pushimeve, siç janë fundjavat dhe pushimet, shumë prej këtyre fëmijëve shkojnë në shtëpi për pak ose aspak vakte. Programi Backpack Buddy i Bankës Ushqimore të Galveston County punon për të mbushur atë boshllëk duke siguruar ushqim ushqyes, miqësor për fëmijët, për fëmijët e shkollës që të marrin në shtëpi.

Pyetjet e bëra më shpesh

Cilat janë kërkesat e përshtatshmërisë?

Një fëmijë duhet të ndjekë një shkollë të aprovuar për Programin Buddy Backpack  fëmija duhet të kualifikohet për mëngjes dhe drekë të lirë dhe të reduktuar. Nëse nuk jeni i sigurt nëse shkolla e fëmijës suaj është aprovuar për programin, mund të kontaktoni këshilltarin e shkollës.

Si mund ta regjistroj fëmijën tim për programin Backpack Buddy?

Nëse shkolla e fëmijës suaj është aprovuar për Programin Backpack Buddy, ju mund ta regjistroni fëmijën tuaj duke u drejtuar te Koordinatori i Faqes Backpack Buddy (zakonisht këshilltari i shkollës ose një përfaqësues i Komuniteteve në Shkolla).

Çfarë vjen në paketat Backpack Buddy?

Çdo paketë peshon midis 7-10 paund dhe përmban artikujt e mëposhtëm ushqimor: 2 proteina, 2 fruta, 2 perime, 2 ushqime të shëndetshme, 1 kokërr dhe qumësht të qëndrueshëm në raft.

Sa shpesh një fëmijë i kualifikuar merr një pako Buddy Backpack?

Paketat shpërndahen çdo të Premte.

Si regjistrohet një shkollë për programin Backpack Buddy?

Një anëtar i stafit përfaqësues nga shkolla mund të paraqesë kërkesë për t'u bashkuar me Programin Buddy Backpack duke vizituar këtu. Pastaj zgjidhni "Bëni kërkesë për t'u bashkuar me Programin Buddy Backpack 2020/2021".

Për pyetje ose ndihmë, ju lutemi dërgoni me email Kelly Boyer.

Shkollat ​​pjesëmarrëse

Qartë Creek ISD
Shkolla Fillore Arlyne & Alan Weber- Houston
Gjiri Fillor- Seabrook
Brooksidi i ndërmjetëm- Friendswood
Brookwood Elementary - Hjuston
CD Landolt Elementary- Friendswood
Liqeni i qartë i ndërmjetëm- Hjuston
Shkolla e Mesme Creekside- League City
Ferguson Elementary - Liga City
League City Elementary- League City
McWhirter Elementary- Webster
PH Greene Elementary- Webster
Ralph Parr Elementary- League City
Qendra Hapësinore e Mesme- Hjuston
Liqenet e Fitores Intermediate- League City
Wedgewood Elementary- Friendswood
Westbrook Intermediate- Friendswood
Whitcomb Elementary- Houston

Dickinson ISD

Shkolla e Mesme Barber- Dickinson
Bay Colony Elementary- League City
Shkolla e mesme Dickinson- Dickison
Hughes Road Elementary- Dickison
Jake Silbernagel Fillore- Dickinson
Kenneth E. Shkolla Fillore e Vogël- Bacliff
Kranz Jr High- Dickinson
Lobit Elementary- Dickinson
McAdams Jr High- Dickinson
Fillorja San Leon- San Leon
Bales Intermediate (Westwood Bales)- Friendswood

 

Galveston ISD

Magnet elementar Burnet STREAM- Galveston
Shkolla e Mesme Qendrore- Galveston
LA Morgan Elementary- Galveston
Qendra e Fëmijërisë së Hershme Moody- Galveston

 

Hitchcock ISD

Hitchcock Primar- Hitchcock
Fëmijët Fillimi i Kokës së Parë- Hitchcock
Stewart Elementary- Hitchcock

 

Santa Fe ISD

Santa Fe Jr Lartë- Santa Fe

 

Teksas City ISD
Qendra e Fëmijërisë së Hershme Calvin Vincent- Qyteti i Teksasit
Shkolla e Mesme Bllokuese- Texas City
Shkolla Fillore Guajardo - Teksas City
Hayley Elementary- La Marque
Heights Elementary - Texas City
Kohfeldt Fillor- Texas City
Shkolla e mesme La Marque- La Marque
Shkolla e mesme La Marque- La Marque
Shkolla e mesme Levi Fry - Teksas City
Fillore Roosevelt-Wilson- Texas City
Simms Elementary - Texas City