Kidz Pacz

Në një përpjekje për të mbyllur hendekun e urisë në kohën e verës, Banka e Ushqimit e Qarkut Galveston ka krijuar programin Kidz Pacz. Gjatë muajve të verës, shumë fëmijë që varen nga vaktet falas ose të reduktuara në shkollë shpesh përpiqen të kenë ushqim të mjaftueshëm në shtëpi. Përmes programit tonë Kidz Pacz ne ofrojmë pako vakti të gatshme për të ngrënë, miqësore për fëmijë, për fëmijët e kualifikuar për 10 javë gjatë muajve të verës.

Pyetjet e bëra më shpesh

Cilat janë kërkesat e përshtatshmërisë?

Familjet duhet të plotësojnë tabelën udhëzuese të të ardhurave TEFAP dhe të jetojnë në Galveston County. Fëmijët duhet të jenë midis 3 vjeç dhe 18 vjeç.

Si mund të regjistrohem për programin Kidz Pacz?

Kontrolloni tonë harta interaktive nën Gjeni Ndihmë në faqen tonë të internetit për të gjetur një sit në Kidz Pacz afër jush. Ju lutemi telefononi vendndodhjen e faqes për të konfirmuar orët e tyre të punës dhe procesin e regjistrimit.

Për informacione të mëtejshme kontaktoni Kelly Boyer në 409.945.4232 ose kelly@galvestoncountyfoodbank.org

Çfarë vjen në paketat e vakteve të Kidz Pacz?

Çdo paketë përmban 2 artikuj mëngjesi, 2 artikuj dreke dhe 2 meze të lehtë. Një shembull mund të jetë; 1 filxhanë drithëra, 1 shirit mëngjesi, 1 kanaçe raviolisi, 1 kavanoz gjalpë kikiriku, 2 kuti me lëng, 1 qese krisëse djathi dhe 4 gota salcë molle.

Sa shpesh një fëmijë i kualifikuar merr një paketë vakti?

Fëmijët e pranueshëm marrin një paketë një herë në javë për kohëzgjatjen e programit, i cili zakonisht zhvillohet nga fillimi i qershorit deri në mes të gushtit.

Si bëhet që një shkollë apo organizatë të bëhet një vend pritës i programit Kidz Pacz?

Nëse jeni të interesuar të bëheni një sit nikoqir për të shpërndarë paketat Kidz Pacz tek fëmijët gjatë verës, ju lutemi dërgoni me email Kelly Boyer.

2023 Vendndodhjet e sitit të nikoqirit

Pjesëmarrësit mund të regjistrohen vetëm në një sit gjatë kohëzgjatjes së programit.

Regjistrimi i plotë në vendndodhjen e sitit.

 

PLOTË - Faqet e pritshme të Kidz Pacz të përditësuara 2023

I PLOTË - Spanjisht i përditësuar - Faqet pritëse të KP 2023