Organizoni një Ngjarje

A jeni i interesuar të organizoni një ngjarje për mbledhjen e fondeve për të mbështetur Bankën e Ushqimit në Galveston County? Ne mirëpresim çdo dhe të gjithë mbështetjen e komunitetit! Duke përdorur burimet tona të internetit dhe mediave sociale, ne do të ndihmojmë për të promovuar ngjarjen tuaj dhe për të tërhequr sa më shumë vëmendje të jetë e mundur.

â € <Këtu janë disa shembuj të shkëlqyeshëm të mbledhësve të mundshëm të fondeve:

  • koncertet

  • Mëngjesi / Dreka / Dreka / Darkat

  • Provë e verës dhe ushqimit

  • Festivalet e fëmijëve

  • Vrapime Argëtuese

  • Ngjarjet sportive

  • Konventat e biznesit

  • Golf Turne

  • BBQ's

Për më shumë informacion, ju lutemi plotësoni formularin më poshtë