Lajme te mira! Banka Ushqimore e Qarkut Galveston është në partneritet me Tregun e Fermerëve të Vetë Galveston për një projekt të ri emocionues. Ejani bashkohuni me ne gjatë gjithë vitit për degustime/demo ushqimesh të shijshme dhe edukim ushqimor mbi një sërë temash, si p.sh.

  • ushqime të shpejta dhe të shëndetshme
  • përgatitje e lehtë e vaktit
  • si të përfshini drithërat dhe produktet e freskëta në dietën tuaj
  • blerjen e ushqimit me një buxhet të kufizuar
  • kontrollin e diabetit me ushqim të shëndetshëm
  • dhe shumë më tepër

Departamenti i Ushqyerjes i GCFB-së e bën edukimin ushqimor argëtues në tregun e fermerëve!