Ne jemi me fat që e quajmë Galveston County Home

Screenshot_2019-08-26 Posto GCFB (2)

Ne jemi me fat që e quajmë Galveston County Home

Ajo që me të vërtetë e veçon qarkun tonë janë njerëzit e saj: bujarë, të mirë dhe gjithmonë të gatshëm për të ndihmuar fqinjët e tyre. Theshtë arsyeja që ne duam të jetojmë këtu.

Fatkeqësisht shumë nga fqinjët tanë këtu në Galveston përpiqen të gjejnë ushqim të duhur për veten dhe familjet e tyre. Në Bankën e Ushqimit të Qarkut Galveston, misioni ynë është të sigurojmë shërbime ushqimore thelbësore për ata në nevojë, pa asnjë pyetje. Nga qilarët tanë lokalë të ushqimit - të cilët kanë shpërndarë mbi 7 milion paund ushqim dhe higjienë - te shërbimet tona ushqimore të lëvizshme dhe të lidhura me shtëpinë, ne jemi në gjendje të plotësojmë një nevojë kritike për banorët e tjerë të qarkut.

Këtë vit, le të tregojmë se çfarë e bën Galveston County me të vërtetë të veçantë: bujarinë e njerëzve si ju. Na ndihmoni të mbledhim fonde për punën tonë të shpëtimit duke dhuruar Ditën e Martë - të martën 27 nëntor - përmes tonave platformë në internet e lehtë për t’u përdorur. Vetëm $ 1 mund të sigurojë 3 vakte për banorët tuaj të qarkut.

Easyshtë e lehtë për tu mbajtur mend: pas Falënderimeve, E Premtja e Zezë dhe E Hëna Kibernetike vjen Dita e Martë. Mendoni për GCFB këtë vit me donacionet tuaja dhe ndihmoni banorët e tjerë të qarkut Galveston të shijojnë një 2019 më të sigurt.

Ne e vlerësojmë mbështetjen tuaj dhe ju falënderojmë për bujarinë tuaj.