Infographics barishte

barishte_1050x600

Infographics barishte

Kohët e fundit kemi qenë në gjendje të mbjellim një kopsht të vogël barishte në bankën e ushqimit. Ju lutemi shijoni infografitë që kemi krijuar në lidhje me bimët që kemi mbjellë dhe shpresojmë që së shpejti të mund t'i ndani me ju!