Njihuni me Navigatorin tonë të Burimeve të Komunitetit

Njihuni me Navigatorin tonë të Burimeve të Komunitetit

Emri im është Emmanuel Blanco dhe unë jam Navigator i Burimeve të Komunitetit për Bankën e Ushqimit Galveston County.

Unë kam lindur në Brownsville, TX dhe kam jetuar në zonën e Hjustonit për 21 vjet tani. Unë mbarova shkollën e mesme të Pasadena dhe vazhdoi të ndjekin kolegjin San Jacinto. Më pëlqen të shërbej në kishën time, First Church of Pearland, ku ndihmoj si përshëndetëse në derë dhe një anëtar i ekipit mikpritës duke mirëpritur vizitorët tanë të kishës. Më pëlqen të kaloj kohë me familjen dhe miqtë e mi. Si dhe duke shijuar disa nga hobitë e mia si shkuarja në plazh, pjesëmarrja në lojëra futbolli, piktura dhe dëgjimi i muzikës.

Në të kaluarën, unë kisha punuar për firma juridike, por vendosa të ndryshoja fusha për të ndjekur një karrierë në shërbimet sociale për të ndihmuar dhe shërbyer komunitetit.

Unë shpresoj shumë që të ndihmoj dhe të arrij tek komuniteti ynë me shërbimet që ne ofrojmë. Si Navigator i Burimeve të Komunitetit unë mund të ndihmoj individët që të aplikojnë për Programin e Ndihmës Suplementare të Ushqimit (SNAP), Medicaid për Fëmijë (CHIP), Gratë e Shëndetshme të Teksasit dhe Ndihmën e Përkohshme për Familjet në Nevojë (TANF).