Takoni Koordinatorin tonë Vullnetar

Takoni Koordinatorin tonë Vullnetar

Emri im është Nadya Dennis dhe unë jam Koordinatorja Vullnetare për Bankën Ushqimore të Qarkut Galveston! 

Unë kam lindur në Fort Hood në Teksas dhe u rrita si një fëmijë i ushtrisë i rritur duke udhëtuar së bashku me familjen time në shtete dhe vende të shumta. Më në fund u vendosëm në Friendswood, TX në 2000 dhe unë u diplomova nga Friendswood High në 2006. Më pëlqen të vizitoj plazhin me familjen time të mrekullueshme. Aktualisht kemi 12 pula, një lepur dhe 2 qen me të cilët më pëlqen të luaj gjithashtu!

Si Koordinator i Vullnetarëve, garantoj që të gjitha aktivitetet që kanë nevojë për mbështetjen e komunitetit janë përmbushur. Mezi pres të zgjerojmë sa më shumë shtrirjen tonë vullnetare! Unë mund të ndihmoj me çdo individ ose grup që dëshiron të marrë pjesë në aktivitetet tona këtu në GCFB, si dhe me individë që duhet të plotësojnë orët e Shërbimit në Komunitet. Mezi pres t'i shërbej komunitetit tonë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Kjo do të mbyllet brenda 20 sekonda