Orë e verës

Orë e verës

Officiallyshtë zyrtarisht Verë!

 

Fjala verë do të thotë gjëra të ndryshme për njerëz të ndryshëm.

 

 

Për fëmijët mund të verës do të thotë të luash gjithë ditën jashtë, të shkosh në park ose plazh, të luash në një spërkatës, të bësh një piknik dhe të bësh kone bore shtëpiake.

 

 

 

 

Si një prind verë mund të nënkuptojë diçka krejt tjetër. Ndërsa temperaturat fillojnë të rriten, kështu rriten shqetësimet dhe shqetësimet. Kjo mund të nënkuptojë fatura të larta elektrike, kosto më të larta të ujit, pagesa shtesë të kujdesit ditor dhe më shumë fatura shtëpiake. Për disa familje, aksesi në ushqim mund të nënkuptojë ndryshimin midis një vere të lumtur dhe një vere të uritur. 

 

 

 

Vera nuk duhet të jetë kohë urie, por rreth 50,000 banorë të Qarkut Galveston luftojnë me pasigurinë ushqimore.

 

Ju mund të ndihmoni të siguroheni që një familje nuk shkon pa vakt. Një dhurim më pak se 1 dollarë mund të sigurojë deri në 4 vakte.