Lajm emocionues! Banka Ushqimore e Qarkut Galveston është në partneritet me Broadway Food Mart dhe Seeding Galveston për të ofruar akses më të madh në fruta dhe perime të freskëta të rritura në ishull. Projekti Healthy Corner Store fokusohet në përmirësimin e aksesit dhe konsumit të artikujve të ushqimit dhe pijeve të shëndetshme në komunitetet që nuk kanë akses afër supermarketeve ose dyqaneve ku shiten rregullisht produkte të freskëta dhe opsione ushqimore të shëndetshme.