Bank Pangan Galveston County mitra karo organisasi ing saindenging komunitas kanggo mbantu kulawarga kanggo sumber daya sing dibutuhake kanggo masak panganan sing bergizi, trep, lan aman.

Goleki blog, deleng sumber, nuduhake resep lan liya-liyane liwat aplikasi Feeding America sing apik tenan iki

Kontak Staff

Karee Freeman
Koordinator Pendidikan Gizi
Program Pantry Sehat
kfreeman@galvestoncountyfoodbank.org

Ale Mera MS
Pendidik Nutrisi
Program Keluwen Senior
amera@galvestoncountyfoodbank.org

Erum Khawaja
Asisten Nutrisi
Program Keluwen Senior
ekhawaja@galvestoncountyfoodbank.org

Aemen Farooqui
Pendidik Nutrisi
afarooqui@galvestoncountyfoodbank.org

Alexis Bosquez
Pendidik Nutrisi
abosquez@galvestoncountyfoodbank.org

Video masak

 

Resep

Klik maca liyane babagan resep apa wae kanggo mbukak resep lengkap lan kasunyatan nutrisi.

Muffin Mentega Kacang

Muffin Butter Muffin muffin tinmixing Bowl 1 1/4 cangkir butter kacang 1/1 cangkir gandum kabeh4 / 3 cangkir gandum4 / 3 cangkir gula coklat4 sendhok bubuk baking1 / 1 sdt uyah2 1/1 cangkir susu4 endhog Preheat oven nganti 1 derajat FahrenheitMix glepung, gandum, gula coklat, bubuk manggang, lan uyah ing campuran mangkuk
Terus maca Muffin Mentega Kacang

Togo Veggie

Veggie Tacos 1 bisa sithik kacang ireng natrium1 bisa jagung kernel (ora ditambah gula) 1 lada lada 1 avokado utuh (opsional) 1/2 bawang bombay1 / 4 tuwung jus jeruk2 sendhok madu1 sendhok bubuk cabai 1 sdt cumin Garam lan mrico secukup rasa Gandum utawa gandum kacang ireng lan mbilas. Jagung saluran. Campur bareng ing mangkuk campuran sing luwih gedheCabe lada ...
Terus maca Togo Veggie

Salad Bayam Stroberi

Salad Bayam Stroberi 6 gelas bayam seger 2 gelas stroberi (diiris) 1/2 cangkir kacang utawa wiji pilihan ((kacang almond, kenari, wiji waluh, pecan)) 1/4 cangkir bawang merah (disigar) 1/2 cangkir minyak zaitun 1/4 tuwung cuka balsam Garam lan mrico kanggo ngumbah Cuci bayem seger lan lebokake ing mangkuk gedhe Stroberi strawberry Bawang bawang Ing mangkuk campuran minyak zaitun, cuka balsam, uyah lan…
Terus maca Salad Bayam Stroberi

Salad Pasta Ayam Pesto

Pesto Chicken Pasta Salad panci masak 1 bisa pitik ing banyu 1/2 bawang bombay1 / 2 tuwung pesto 1 tuwung tomat cincang utawa tomat ceri 1/4 cangkir minyak zaitun 1 pkg pasta pilihan (spaghetti, makaroni, bow bow) keju Parmesan kanggo hiasan Cook masak bungkus lan lebokake mangkuk gedhe Tomat lan trikatuka nalika pasta lagi masakTambah pitik,…
Terus maca Salad Pasta Ayam Pesto

Blog Pendidikan Nutrisi

 

Blog Intern: Biyun Qu

Jenengku Biyun Qu, lan aku magang diet sing muter ing Galveston County Food Bank. Ing Bank Pangan, kita duwe macem-macem proyek sing kudu ditindakake, lan sampeyan uga bisa nemokake ide anyar lan ngetrapake! Nalika aku kerja ing kene patang minggu, aku wis nulungi…
Terus maca Blog Intern: Biyun Qu

Infografis Herb

Kita bubar bisa nandur kebon cilik ing bank panganan. Mangga nikmati infografis sing digawe babagan ramuan sing ditandur lan muga-muga bisa enggo bareng karo sampeyan!

Apa sing "Panganan sing Diproses"?

Tembung "panganan olahan" dibuwang ing meh kabeh artikel kesehatan lan blog panganan sing bisa ditemokake. Ora goroh yen mayoritas panganan sing ditemokake ing toko sembako saiki minangka panganan olahan. Nanging apa sejatine? Kepiye kita ngerti endi sing enak dikonsumsi lan sing ora sehat? Iki minangka…
Terus maca Apa sing "Panganan sing Diproses"?

Prinsip Kesehatan kanggo Warga Senior

Kita fokus banget kanggo kesehatan bocah-bocah, nanging ora mesthi cukup akeh omongan sing nyebar babagan kesehatan kanggo warga tuwa. Topik iki penting banget kanggo kesehatan bocah. Saenipun kita pengin fokus ing kesehatan sajrone urip, nanging sing paling rawan amarga kekurangan gizi yaiku bocah lan warga senior. …
Terus maca Prinsip Kesehatan kanggo Warga Senior

Pandhuan Kesehatan Anak

Yen sampeyan rumangsa nantang mikir babagan panganan sing luwih sehat kanggo bocah, mula ora kesusu. Iki minangka titik stres kanggo akeh wong tuwa, nanging ayo njupuk langkah demi langkah iki! Sampeyan bisa miwiti kanthi siji langkah menyang arah sing bener lan yen kabeh sing cocog karo kulawarga sampeyan mula ora…
Terus maca Pandhuan Kesehatan Anak

Mangan Sehat Nalika Go

Mangan Sehat Nalika Go Salah sawijining keluhan utama sing keprungu nalika mangan yaiku ora sehat; iku bisa uga bener, nanging ana pilihan sing sehat! Yen sampeyan metu lan ora ana cemilan sadurunge, ana sawetara pilihan sing apik kajaba mung salad. Iki gampang sawetara…
Terus maca Mangan Sehat Nalika Go

Ngoptimalake Produksi ing Musim Semi

Musim semi ana ing udara, lan sampeyan ngerti apa tegese, woh-wohan lan sayuran seger! Yen sampeyan duwe anggaran, saiki wayahe tuku produk mangsan. Sampeyan bisa uga sok dong mirsani manawa barang pametune luwih murah nalika musim semi: Stroberi, blackberry, blueberry, peach & plum; tomat, jagung, salad, labu, wortel & liya-liyane! Ing kene…
Terus maca Ngoptimalake Produksi ing Musim Semi

Tuku "Sehat" kanthi Anggaran SNAP

Ing 2017, USDA nglaporake yen tuku kaping pindho pangguna SNAP ing papan yaiku susu lan minuman ringan. Laporan kasebut uga nyakup $ 0.40 saben dolar SNAP menyang woh-wohan, sayuran, roti, susu, lan endhog. $ 0.40 liyane kanggo panganan rangkep, sereal, susu, beras, lan kacang buncis. Sisa $ 0.20 kanggo minuman ringan,…
Terus maca Tuku "Sehat" kanthi Anggaran SNAP

Minggu Malnutrisi

Kita kerja sama karo UTMB minggu iki lan mengeti minggu kekurangan gizi. Apa sejatine kekurangan gizi? Miturut Organisasi Kesehatan Dunia "Malnutrisi nuduhake kekurangan, keluwihan utawa ora seimbang karo asupan energi lan / utawa nutrisi wong." Bisa uga kurang gizi utawa kekurangan gizi. Nalika ana sing mikir kekurangan gizi, dheweke biasane mikir bocah sing kurus, nanging apa sing…
Terus maca Minggu Malnutrisi

Wulan Nutrisi Nasional

Maret minangka Wulan Nutrisi Nasional lan kita ngrayakake! We are seneng banget sampeyan kene! Wulan Nutrisi Nasional minangka wulan sing disiyapake kanggo maneh lan ngelingi kenapa milih panganan sing luwih sehat lan nggawe gaya urip sing aktif penting banget kanggo kita. Kita manggon ing negara sing bisa tuku sing sehat lan seger…
Terus maca Wulan Nutrisi Nasional

Sing Apik, Sing Ala, Sing Goreng Gula

Dina Valentine! Dina sing dikemas kebak permen lan barang sing dipanggang, lan kepinginan kanggo mangan kanthi kepenak! Maksude, kenapa ora? Dipasarake minangka sesuatu sing bakal nggawe kita rumangsa apik lan apik kanggo awake dhewe, nanging? Ayo nyilem luwih jero banjur ndeleng barang apa…
Terus maca Sing Apik, Sing Ala, Sing Goreng Gula

Nutrisi kanthi Anggaran

Nutrisi sing apik minangka bagean penting kanggo urip sing sehat lan bahagia. Nutrisi sing apik ngidini sampeyan duwe awak sing sehat, mula sampeyan bisa: bisa kerja saben dina, dolanan karo bocah luwih akeh, olahraga, lan turu kanthi luwih apik. Nutrisi sing apik diwiwiti kanthi dhasar sing kuat ing panganan. Iku angel kanggo…
Terus maca Nutrisi kanthi Anggaran

Kita begja nelpon Omah Galveston County

Sing mbedakake kabupaten kita yaiku bangsane: loma, apikan, lan mesthi gelem nulungi tangga teparo. Iku sebabe kita seneng urip ing kene. Sayange, akeh tangga teparo ing Galveston sing berjuang golek panganan sing cukup kanggo awake dhewe lan kulawargane. Ing Galveston County Food Bank, misi kita yaiku nyedhiyakake penting…
Terus maca Kita begja nelpon Omah Galveston County

Nutrisi ing Basa Kula

 

Mira video lan español:

中文 版

的 餐盘

教育 講義