Program menjangkau

Wong cacat lan warga senior minangka populasi sing paling rentan. Program Outreach Nutrisi Homebound County Bank Galveston County mbantu wong sing ngalami rasa ora aman panganan lan dibuwang ing omah amarga cacat utawa masalah kesehatan. Program pangiriman omah kita nggawa panganan sing dibutuhake banget kanggo wong-wong kasebut sing bakal ora entuk.

Pitakonan Paling Sering

Apa syarat eligibility?

Individu kudu umur 60 taun utawa luwih utawa cacat, ketemu pedoman penghasilan TEFAP, manggon ing Galveston County, ora bisa ngakses lokasi pantry utawa seluler kanggo nampa panganan.

Sepira kerepe wong sing nampa panganan?

Kothak panganan dikirim sewulan sepisan.

Kepiye aku dadi sukarelawan kanggo program iki?

Hubungi Kelly Boyer liwat email kelly@galvestoncountyfoodbank.org utawa liwat telpon 409-945-4232 kanggo nampa paket sukarelawan homebound.

Apa isine kothak panganan?

Saben kothak ngemot udakara panganan udakara 25 pon kayata panganan garing, pasta garing, sayuran kaleng, buah kaleng, sup kalengan utawa rebusan, gandum, sereal, susu stabil rak, jus stabil rak.

Sapa sing menehi kothak panganan?

Kothak panganan dikirim menyang sukarelawan kanthi sukarelawan. Saben sukarelawan ditampilake lan kudu mbusak priksa latar mburi kanggo melu program iki kanthi upaya supaya keamanan para panampa.

Kepiye cara ndhaptar program homebound?

Mangga ngrampungake paket aplikasi homebound lan tindakake pandhuan ing kaca 2.